Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
14
mars

Nytt namn ny start- 2 stormiga år, tacksam att jag lever idag!

Skrivet av den 14/3/18 - 11:14

Men hallå! 2 hela år sedan jag skrev och så tragiskt inlägg!! Men det lägger vi locket på.

Denna blogg startade jag när jag var gravid och ville få ut info att det inte är farligt att vara gravid och ha diabetes. PUNKT. Som tur är så är man ju bara gravid 9 månader ca så nu startar vi nytt kapitel med nytt namn och nya inlägg som har med livet att göra.

Idag lever jag med min  man och 3 barn. Min äldsta fick diagnosen Adhd och autism för lite mer än 2 år sedan. Sedan dess har det varit turer hit och dit och 2 extremt jobbiga år då han sattes i särskolan. Jag trodde det var en bra ide för att han skulle få en lugn miljö med bra pedagoger och specialister. Vad jag bedrog mig. Tänk dig att sätta ett barn med dessa diagnoser där det finns barn med större behov än bara koncentrationsproblem. Här kunde han inte koncentrera sig alls, fick bacillskräck och så sjukt dåligt självförtroende och ständigt frågande – Varför går jag här? Jag är inte som dem? Jag försökte byta tillbaka till hans ordinarie klass men siddu det gick inte då han har på papper att han har en lindrig utvecklingsstörning vilket innebär att han är lågbegåvad. Öhh ja om man har dessa diagnoser och inte hänger med i skolan från första start så är det ju självklart att man inte förstår och hänger med i samma takt! Till slut fick vi göra en ny utredning och bedömning där det visade sig att han inte har lindrig utvecklingsstörning eller Adhd utan ADD och autism. På två röda fick han åter komma tillbaka till sin klass och han är nu så glad varje dag han går till skolan istället för att gråta varje dag och må dåligt.

adhd autism

Vi provade dessutom medicin för honom och det gör jag aldrig om igen. Pojken grät och ville inte leva och fick djup depression. Hemska biverkningar.

Och genom denna diagnos som han fick för 2 år sedan så hade jag börjat med eteriska oljor från young living som jag tyckte fungerade bra. Vid köpet via min vän så fick jag med en bok på olika blandningar där en av dem stod skulle kunna vara till hjälp för just Adhd. Jag testade och blev väldig paff över resultatet och det blev min väg in och nu lever jag dessa oljor. De gör mig lugn, fokuserad, lycklig, avslappnad och blivit mer intresserad av att byta ut alla mina produkter hemma mot giftfria som är naturliga. Vetskapen om hur mycket vi utsätter oss för och hur det påverkar våra kroppar och hjärnor fick mig att stanna till. Jag som inte brytt mig alls, ser nu resultat på ca 20 min. Hur min kropp reagerar, min hud och hur mycket bättre jag mår. Magiskt! Dessutom att jag ser så många andra hur de påverkar och älskar detta är också helt fantastiskt. Dessutom har företaget funnits i nära 25 år och står för äkthet och renhet och mycket forskning.

Lavendel bethann YL

Styrkan och kraften i dessa är magiska för mig för jag som lider av magkatarr (oftast vid stress) blir hjälpt på ca 20 min och då har jag receptbelagd medicin som knappt fungerar.

Det unika med dessa är att de är världsledande för de äger sina egna gårdar och produkterna är helt rena, alltså 100% eterisk olja. Många produkter står det 100 % på men innehållet är ca 5 % eterisk olja vilket innebär att denna 5 % är hundraprocentig ren men är utblandat till resten.Vilket är galet.

Vi använder doftspridare i hela huset. Barnen har på sina rum och sonen har även han och oljor som fungerar för hans sömn. Han sover hela natten med dessa och mår bra på morgonen när han vaknar.

Sen vi började med dessa har vi klarat oss från sjukor och spridaren fungerar även som en luftfuktare vilket är bra för att hålla bakterier borta. Läste på nyheterna häromdagen att det var antagligen därför vi blir sjuka mer under vinterhalvåret för att vi har annan luftfuktighet då. Kanske därför vi hållit oss friska? Och för att ena oljan är bakteriedödande:) Här finns info om man vill veta mer och köpa själv. Vi köpte en dewdrop doftspridare som på bilden. Ser ut som en droppe och när man köper den får man med 12 eteriska oljor. Såå bra att start med detta istället för att köpa lösa oljor för det blir dubbelt så dyrt.

Premium startkit

Premium startkit

GLAD ATT JAG LEVER

Under denna två års period har jag hunnit med att få ett till stort diskbråck som opererades bort och på köpet fick jag dropfot vilket innebär att jag inte har muskulatur i ena foten så då har jag ingen balans vilket gör att jag aldrig mer kan gå i klackskor. Ja vet det är ju inte hemskt men det är så aptråkigt att gå i platta skor jämt. På det kan jag inte åka skridskor med barnen heller, inte springa och ryggen blir dålig. Men sen kom även en härlig cellförändring som var som de flesta, en 1 gradig som man tar bort. Jag är sen tidigare steriliserad så jag sa att nu tar ni bort en rejäl bit så jag garderar mig. Tiden gick, nytt prov skulle tas  så jag fick komma igen och nu måste jag säga att Universum var med mig för jag fick en fantastisk läkare som vid besöket sa- Jag vill ta ett extra prov lite djupare. Så ett vanligt cellprov togs och ett lite djupare (man tar en bit antar jag).

Resultatet kom. Det vanliga cellprovet visade inga förändringar men det andra han tagit visade sig ha grad 3 vilket är det sämsta. Jag får panik då och det beror på att jag förlorade min bonussyster i livmoderhalscancer väldigt snabbt. Hon tog ett cellprov i okt månad och i januari efter har hon fullt utvecklad cancer. Så jag litar inte på dessa cellprov.

Jag sa direkt, livmodern ska bort bort bort NU. När man bestämmer sig för detta så tar man även ett slemhinneprov inuti livmodern för att kolla eventuella förändringar där vad jag förstått. Detta gjordes och sen fick jag vänta på operationstid vilket jag fick 31 maj 2016. Slemhinneprovet visade inga förändringar men skickas därefter till patologen för att kollas vidare.

Operationen gjordes och jag var nästan först ut att få opereras med nya robottekniken som kommit till vårt sjukhus. Det innebar att operationen gick jättebra och jag hade inget ont efteråt. Livmodern togs bort och även äggledarna eftersom de är onödiga. Äggstockarna är kvar så jag inte hamnar i klimakteriet (Än haha)

Frågade läkaren efteråt hur livmodern såg ut vid patologens undersökning och han sa att den var full av grad 3.

Det är här jag är så tacksam för denna läkare för om han inte tagit detta prov hade jag inte varit i livet idag. För när det efter flera år skulle tagits ett nytt cellprov så hade detta redan hunnit sprida sig i övriga kroppen när det redan satt överallt inuti livmodern.

hospital

 

MEN tro inte att det slutar lyckligt där heller:) Jag har en förmåga att hamna på akuten runt min födelsedag och nu även 3 månader senare. Det börjar att jag får ont i magen och jag har då emellanåt magkatarr så jag tror att det är det. Inget hjälper på flera dagar och när jag känner att det börjar göra ont i nedre delen av magen så blir jag rädd att det är komplikationer från livmoder operationen. Söker akut och får komma in och har då lite hög sänka och blodtryck.

Enligt undersökning tror läkaren att det är blindtarmen och jag fattar inte hur eftersom jag hade ont i mellangärdet från början. Får förklarat att det kan börja nån annanstans för nu  har det krupit runt och gör skitont när han trycker på just där den sitter.

Får göra kontrast röntgen för att säkerställa att det är så. Japp det är så. Väntar på operation och under natten får jag besked att nu är det dags.

Sövs ner och opereras. Får info när jag vaknar att jag hade tur för under natten när jag väntat på operation så har den brustit vilket de såg när de skulle ta bort den.

Oftast när man opererat bort den så får man komma hem relativt snabbt. Jag är kvar för jag mår inte bra. Men sen så åker jag hem ändå. Det är en onsdag. På fredagen ringer jag och gråter till mag och tarm och frågar om det är meningen att jag ska behöva äta morfintabletter för det gör ont och jag mår illa.

Jag åker in igen till akuten. Möter samma sköterska som tog in mig första gången och det blir lite humor i det hela :)

Högt blodtryck mm.. får göra en till kontraströntgen vilket visar att jag har en var/vätske samling i magen. Nämen hoppsan. Det blir en till operation och 2 av läkarna skojar om att hela sjukhuset pratar om min mage just nu.. jag vet jag är en väldigt spännande patient.

Tro nu inte att det blir en normal operation. Nä för hur ska de ta bort denna samling när de inte riktigt vet hur de ska göra för att inte behöva göra stora ingrepp. De har ju sett på röntgen på ett ungefär vart samlingen sitter så, Jo då tar man en stor nål och går in via rumpan och suger ut vätskan. Jag säger att det är tur jag är sövd iaf. Detta var nog min 10 operation och varje år säger jag att nu får det räcka.

På det hela taget är jag så lycklig över sjukvården där jag faktiskt haft en enorm tur och idag känner stor tacksamhet.

Så detta var en del av operationshistorien. Och denna började med ett cellprov där läkaren även kom åt ett blodkärl och jag började blöda och fick adrenalin spruta rätt upp i — och sen fick rullas ut i rullstol likblek till min bästa vän i väntrummet för att skjutsas in på avdelningen :) Så detta var en del av historien.

Ha det gott alla!

A woman with ponytailed blonde hair, sits on a gray wheel chair, wearing a light blue hospital gown and white slippers, look down in weakness, an upside down plastic bottle with dextrose is hanging on the intravenous pole, a plastic tube inserted to her left hand for hydration

 

 

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nytt namn ny start- 2 stormiga år, tacksam att jag lever idag!


28
januari

Sonens läkare är pedofil!

Skrivet av den 28/1/16 - 13:15

De här sista dagarna har varit fyllda med massa känslor. I går mådde jag så dåligt över att ha fått veta att en barnläkare/skolläkare och en ansedd person har blivit anhållen för barnpornografibrott, sexuella övergrepp och filmat flera barn. Jag vill kräkas. Min sons läkare som vi senast träffade i våras och är en fantastisk läkare enligt mig har begått dessa brott. Jag finner inga ord egentligen och just nu tänker jag på hans barn. Tankarna snurrar. Detta har pågått sedan 2009 och jag är så tacksam nu att jag alltid varit med min son vid hans undersökningar.

Denna man har nu skadat förtroendet man har för läkarna. Vem kan man lita på? Dessutom kan det bara vara toppen på isberget då de hittat hundratusentals bilder i hans dator.

Stan är inte så stor med våra ca 50 tusen och de flesta vet vem han är. Han har förstört hela sitt liv och sin familjs och även de barn han utsatt. För att inte tala om sina kollegor som är totalt chockade.. Jag är bedrövad.. Jag vill säga så fula ord men jag ids inte. Jag lämnar över det till dem, där han antagligen kommer hamna. I fängelset..

Men nu är han fast och jag säger bara Karma.

Jag återkommer men då med något glatt förhoppningsvis.

Kram alla

Publicerad i Okategoriserade | 1 kommentar


21
december

Lite kort inlägg

Skrivet av den 21/12/15 - 21:03

Fick en kommentar som gjorde att jag kanske ska ta upp skrivandet på bloggen igen.. Man kan ju ha kategorier för det vardagliga livet utan att vara gravid.

Det händer ju massor jämt så nog har man att berätta:)

Imorgon tex ska jag får Libren som jag tjatat om i över ett år. Det är den mest fantastiska julklapp jag kan få nu känner jag när det gäller hälsa och annat.

Med tanke på min hälsa så startade jag företag och det som ligger fokus på nu är smyckestillverkning. Min webshop heter Lovely Design där jag gör smycken  som örhängen, halsband och armband. Mycket görs efter kunders egna önskemål när det gäller att stansa in namn eller göra armband med bokstavspärlor. Klicka på namnet så kommer ni dit:)

Barnen är idag 10,5 4 och 2 år så det är full rulle hela tiden:)

 

Näpp nu ska jag göra i ordning en beställning för leverans sen blir det slappa i soffan.

 

Kram alla

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Lite kort inlägg


05
november

Trött på diabetesprat och annat..

Skrivet av den 05/11/15 - 11:43

Hallå! Jag har ju en ny blogg alltomdiabetes… som jag tyvärr inte uppdaterar alls på sistone. Namnet är ju så fokuserat på bara diabetes och just nu är jag lite trött på diabetes överlag. Det är sån hysteri om att många människor är så okunniga på sjukdomen och att det inte uppmärksammas tillräckligt. Visst det är väl bra om människor vet mer MEN idag retar många upp sig på att man säger sockersjuka, man får lågt blodsocker och folk säger åt en att ”men ta en spruta då”. Ja min mamma kan till och med säga så för hon har glömt bort allt sedan jag var barn. Jag bryr mig inte om det.

Många människor är okunniga på många områden. Min son tex har precis nu vid 10 års ålder fått diagnosen Adhd, autismspektrumstörning och funktionsnedsättning. Jag fattar ingenting av det då de bytt namn på diagnoserna. Asperger är numera inom autism osv. Det är himla rabalder om du har dessa diagnoser för lärare inte har förståelse för hur ditt barn reagerar från dag till dag, de vet inte vad som händer i kroppen på en sån människa och hur hjärnan fungerar. Alla sådana barn har olika typer och grader av sina diagnoser. Ska alla vara kunniga på det också med tanke på att det ökar ofantligt och idag har nästan varje klass ett barn med dessa diagnoser. Visst den är inte dödlig som diabetes men om jag får välja så tar jag hellre min diabetes än min sons diagnoser. Men det är så jag känner och skulle välja. Den som inte är bekant med adhd och alla de andra diagnoserna vet heller inte hur det är att leva med någon som har det eller hur det skulle vara att leva med det själv. Precis som med de som inte har diabetes, de kan inte heller förstå hur vi mår.

Jag gör vad jag kan med att informera om diabetes runtomkring mig och har vid olika tillfällen samlat in pengar till forskning och är jätteglad för att många idag lägger ner hela sin själ i detta med diabetes. Jag startade ju denna bloggen av en anledning för att informera det felaktiga att tro att det är farligt att skaffa barn när man har diabetes. Men att råka säga fel eller annat och det blir ramaskri börjar jag tycka är lite drygt.  Eller överreagerar jag… Lite den tiden månaden kanske:)

 

Man ska kunna så mycket om allt och det är klart det blir fel, vi har ett så otroligt stressat samhälle idag och man får bara inte yttra sig längre för det blir väldig många påhopp direkt.. Men det är väl så man startar en diskussion :)

Och min terapi för att klara av vardagen är mitt jobb så nu ska jag återgå till det:)

Ni har väl inte missat sidan personliga armband på facebook och hemsidan lovelydesign

Vackert halssmycke

Vackert halssmycke

Fars dags presenter

Fars dags presenter

245

Till bonuspapporna

Till bonuspapporna

 

 

Publicerad i Okategoriserade | 2 kommentarer


04
november

Jag har flyttat!

Skrivet av den 04/11/14 - 11:09

Denna blogg kommer finnas kvar men jag kommer att skriva mer på min nya hemsida som ni kan gå in på HÄR  De flesta gamla inläggen finns på denna sida också!

Välkomna!

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Jag har flyttat!


03
november

Smärta i nacke, axlar och överarm..

Skrivet av den 03/11/14 - 13:14

Mitt bs har haft några toppar med höga bs. Ett flertal gånger under året har jag fått så ont nacke, axlar och överarm jag har då trott att jag sovit konstigt för de är nästan som nackspärr. Nu har jag läst lite att det ev  är diabetesrelaterat. Någon som har liknande symptom och vet varför man får så?

 

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Smärta i nacke, axlar och överarm..


13
oktober

FGM Freestyle Libre, blodsockermätaren utan att behöva sticka sig!

Skrivet av den 13/10/14 - 13:30

Frihet i en liten ask. Tack Abbott för denna uppfinning. Denna är helt fantastisk och det är sån frihet att ha denna. Med denna kommer fler diabetiker att testa sitt blodsocker.

Blodsockermätaren som du scannar med och inte behöver sticka dig i fingrarna.

 

FGM -Freestyle Libre

FGM -Freestyle Libre

Jag var ner till Stockholm och träffade en kvinna som jobbar för Abbott (läkemedelsföretag). De hade tagit kontakt med mig och några andra och undrade om vi ville testa denna produkt. Absolut ville jag det, det verkar vara för bra för att vara sant.

Du sätter en sensor på armen som sitter där i 14 dagar, du har en avläsare/scanner du sätter emot sensorn för att läsa av ditt blodsocker.

#Bekvämt

En liten sensor mäter automatiskt och lagrar kontinuerligt glukosvärden under dag och natt
Diskret Glukosvärden med en snabb 1-sekunds skanning som även fungerar genom kläder

#Enkel

Simma, duscha eller motionera – FreeStyle Libre systemet är utformat för att vara vattenresistent och kan bäras under bad, duschning, simning och motion
#Användarvänlig

Med varje avläsning får du ett aktuellt glukosvärde, glukosdata för de senaste 8 timmarna och en pil som visar åt vilket håll ditt glukosvärde är på väg.

SENSORN

Sensorn

Sensorn

Liten storlek (35 mm x 5 mm) Diskret och bekväm att bära under kläder
Designad att sitta på kroppen i upp till 14 dagar Behöver endast appliceras en gång varannan vecka

Kräver ingen kalibrering Eliminerar behovet av fingerstick för kalibrering
Vattenresistent Du kan leva ett aktivt liv

AVLÄSAREN/SCANNERN

Kompakt och av lätt vikt Enkel att hålla i och ta med sig överallt
Tillhandahåller enkla diagram som är lätta att förstå Erbjuder diagram som är lätta att förstå med en snabb sammanfattning av glukoshistoriken
Bakgrundsbelyst pekfärgskärm Förstärker användarupplevelsen och kan läsas av i mörkret
Lagrar 90 dagar av glukosdata Tillhandahåller din kompletta glukosbild över 3 månader

Viss fördröjning kan ske med ca 10 min då sensorn mäter vävnadsvätskan men då jag har provat har den varit väldigt lika i värdet på min blodsockermätare.

FGM

034

Fördelen med FGM så ser man en pil åt vilket håll bs är på väg.
Klockan är felinställd på Lite mätaren ifall någon skulle reagera:)

038

Diagrammen är också en bra grej på denna. Jag som inte har pump eller CGM tycker ju att detta är fantastiskt:)

032

Mycket mer finns att upptäcka på denna.  Man kan ladda över allt i datorn mm. Jag har 5 dagar kvar av mina 14 dagar och jag kan säga att mina fingrar börjar redan bli fina utan att ha behöva sticka mig i fingrarna 10 gånger om dagen. Med denna kan jag scanna hur mycket jag vill..

Mer info kommer, nu ska jag göra allt för att påverka landstinget att bevisa att detta är en suverän grej så de köper in denna. Tyvärr ser det inte ut så i dagsläget tyvärr.. Sprid gärna vidare via era egna medier!

Har nu även en hemsida som ännu inte är riktigt klar utseendemässigt men det går att läsa där iaf också!

www.alltomdiabetes.nu

Nåt ni undrar? fråga på bara!

Kram alla!

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för FGM Freestyle Libre, blodsockermätaren utan att behöva sticka sig!


01
oktober

Jag är så seg å trög..

Skrivet av den 01/10/14 - 13:03

Lite trött på min diabetes just nu. Senaste HbA1c låg på 59 och i april hade jag 53. Ska på läkarbesök i november till min läkare och då vill man ju ha bättre värden.

Var till Stockholm och träffade läkemedelsföretaget Abbot angående den nya blodsockermätaren Freestyle Libre. Idag var det meningen att vi skulle börja prova den men lanseringen verkar krångla fast flera andra redan fått prova den redan..

Men men.. ja sen kom det ett till dödsfall i släkten och det var mindre roligt.

Håller även på med inskolning för minsta så hemsidan dröjer lite ännu..

Men jag lever och jag är på gång;)

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Jag är så seg å trög..


31
augusti

Nya saker på diabetesfronten..

Skrivet av den 31/8/14 - 14:10

Det händer grejer inom diabetesen! När jag var 13 önskade jag mig så att det fanns andra sätt att sköt sin diabetes på. Nu bara ramlar det in nya saker. Även när det händer nåt så brukar det ta många år från tanke till produkt.

Tänk bara på linsen som google håller på att ta fram som ska mäta blodsockret i tårvätskan. Låter ju helt galet:)

Jag har ju varit med och testat nya bs mätaren från MODZ som är grym. Alla värden hamnar i ”molnet” och alla dess finesser. Säger som innan, fantastisk bs mätare för barn och ungdomar speciellt.

Nu händer det ännu  mera på den marknaden och jag hoppas att jag får ta del av det och är det så, så kommer det att synas här inom kort.

Sen ska här göras om på bloggen, jag har en egen hemsida på gång.

Mycket kommer hända, diabetes och kost (då även min egna resa mot bättre hälsa och viktnedgång), goda recept, bra alkoholfria/lättdrycker mm..

Hela augusti har kantats av kalas så blodsockret har varit lite knasigt och självförvållat. Vi har haft bröllop, jag har fyllt 40, jag har haft möhippa, mina vänner har bjudit ut mig på roligheter och nu i fredags så hade jag lite fest för mina vänner och så var vi ut och åt lite mat mm.. Min underbara vän som inte kunde vara med hade ringt in och ordnat denna drinken till mig:)

020

Ja ni ser ju även tryffeln till vänster.. den är min. Japp jag är en gottegris som är hög på socker. Så jobbigt och från att ta 2-4 enheter insulin per måltid har nu hamnat på runt 6-8 istället. Så  i morgon är det ny månad och MÅNDAG:) Då startar mitt nya liv… eller ja hursom, jag ska göra mitt bästa och fortsätta där jag var innan möhippa och festligheter.

Hösten är ju min tid då jag tycker om att gå i den friska luften, men jag kommer alltid minnas den allra sista supervarma sommardagen vilket var min underbara bröllopsdag:)

029A8597

029A8613Många roliga händelser detta år och det fortsätter än. Går in i ett nytt spännande kapitel där vad som helst kan hända.

Men vi börjar med att ta med äldsta sonen på bio ikväll.. och för er med diabetes så kanske ni känner igen fantom symtomet lågt blodsocker så fort man satt sig i biostolen längst in. Man vill verkligen inte resa sig mitt i filmen för att gå ut och häva en känning..:) Som vanligtvis är falsk..

Kram alla!

Publicerad i Okategoriserade | Kommentarer inaktiverade för Nya saker på diabetesfronten..


14
augusti

Lite bröllopsbilder mm..

Skrivet av den 14/8/14 - 20:36

Sitter här nöjd och tänker på mitt bröllop. I maj bestämde vi oss och tre månader senare är vi gifta. Tänker på dem som planerar minst ett år i förväg. Man blir lite bridezilla redan på tre månader så vad blir man inte på ett år?:)

Vi var 19 vuxna och 4 barn. Alldeles lagomt och hela kalaset landade på ca 50 tusen.

Här är lite bilder..

Min vigselring i rött guld

Min vigselring i rött guld

Min brudbukett

Min brudbukett

Näbb/tärne bukett

Näbb/tärne bukett

Min klänning

Min klänning

Tårtan, fylld med choklad mousse och päronmums:)

Tårtan, fylld med choklad mousse och päronmums:)

026

Min duktiga syster gjorde tårtorna till oss..

Min duktiga syster gjorde tårtorna till oss..

076

Lite blandade bilder från mobilen på mig och min MAN och så på mig och min underbara mamma:)

Så här kan man göra med överblivna bordsdekorationer, klipp ner o lägg på fat:)

Så här kan man göra med överblivna bordsdekorationer, klipp ner o lägg på fat:)

Mitt blodsocker under dagen låg perfekt men jag var ju lugn som en filbunke i princip hela dagen  också, konstigt nog.

Augusti har varit fullt upp och än är det inte slut, i morgon kör vi gårdsfest med grannarna, på lördag och söndag är det kalas i dagarna 2 då både jag och dottern fyller år. Hon på lördag och jag på måndag. Jag blir 40, kan ni fatta det? Helt sjukt, vart tog tiden vägen?

Säger grattis till mig själv. det är så sant, livet är som bäst när man blir 40!!:)

Säger grattis till mig själv. det är så sant, livet är som bäst när man blir 40!!:)

Kram alla!

 

 

 

 

 

 

Publicerad i Okategoriserade | 3 kommentarer