Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

NAN Pro & NAN H.A

Vad är skillnaden på ersättningen NAN pro och NAN H.A? När jag går igenom innehållsförteckningen så det enda som skiljer dessa åt är vad jag kan se är att H.A inte har fluorid i sig. Båda har ju omega 6 och sånt i sig bara att det framträder mer på ena förpackningen då det står stort på framsidan. Konsistensen är olika då H.A är lite mer potatismjöl aktig..Den andra är lite mer finpulvrig.  Det är svårt att förstå skillnaden mellan dessa tycker jag- Är det någon som vet? P

Tillägg: jag har nu mejlat nestlé och får se vad de svarar och då kommer jag lämna den infon här..

Idag är det BVC besök igen, jösses vad tiden går snabbt. Nu har vi försökt få bort denna envisa torsk på tungan i flera veckor men det är svårt. Fick ju medel som vi skulle pensla på sen skulle vi även blanda 1 dl vatten med 1 tsk bikarbonat och ha på typ vid varje blöjbyte. Lite bättre är det väl men det är inte borta. Hon tycker ju det är obehagligt och lipar hela tiden för hon känner väl att det är något på tungan som hon vill få bort. Stackars liten!

Sen undrar jag även, är det någon som använder smartpix och diasend när de inte är gravida? Jag kan inte föra över mina värden längre och jag undrar om det är för att jag inte längre går på SMVC. Man kanske behöver nytt lösen och så för det verkar vara det som är problemet nu. Det står att jag har fel användar id och lösen. Jag vill ju fortsätta använda det för jag tycker man får sån bra överblick på sina värden.

Blodsockret fortsätter att svajja och det är nu helt mitt fel. Vissa dagar om häromdagen åt jag frukost och sedan sen lunch vid 14,30 sen typ glömde jag bort att äta. Allså, hur kan man göra det när man är diabetiker??? Jag var helt enkelt inte hungrig, tiden gick och sen var det kväll, då åt jag iofs 2 plommon och lite vindruvor men det var bara för att jag hade lågt blodsocker. Igår var alla värden bra, kollade bs vid 01 eller 03, minns inte faktiskt och då låg jag på 6. När jag sedan kollade vid 06,30 i morse så låg jag på 13 i bs.. Blir man inte lite trött då? Ja det är inte lätt ibland men sköter man sina mattider så ska det nog bli bra egentligen.

Jennie & Michaela

Jennie & Michaela

En bild på min fina vän Jennie som flyttar till Frankrike & Michaela.2

kommentarer på NAN Pro & NAN H.A
 1. Hanna skrev

  Nan pro innehåller bifidus tror jag, bra för magen. Nan Ha minskar risken att utveckla allergier (HA=hypoallergen).

  Visst är det lätt att glömma bort att äta med en liten, hände mig också. Aptiten är ju inte på topp heller när man känner sig mer eller mindre outsövd hela tiden.

  Kankse en mat- och sovklocka som larmar;)

  Kram!

 2. Båda två innehåller bifidus och H.A vet jag är hypoallergen men vad är det? Det finns inget som skiljer sig i innehållsdeklarationen vad jag kan se..
  Lite irriterande jag tycka.. hmm :)
  Tack för svaret iaf. Kram kram