Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nya kläder och ny medicin mot torsk..

Har alltid sagt att om jag får en tjej kommer jag handla ihjäl mig. Med tanke på alla underbara kläder som finns nu så är det möjligt haha.. Idag så köpte jag en mössa och ett par vantar, lite stort men det var från 2-6 månader så det ska nog passa lite senare men för tillfället så ser hon ut så här i nya mössan, hehe!

006

Fick bara lov att köpa denna stickade klänning och ett par ribbstickade strumpbyxor till det.. så himla fin tycker jag..

001

Idag har det varit en bra dag. Hon har sovit för det mesta och som vanligt så har hon lite äta/gnäll period runt 18 tiden. Det verkar som hon är extremt hungrig just den här tiden mellan 18-19.

Var på BVC igår och allt såg super ut förutom den envisa torsken på tungan. Har nu fått recept på medicin som jag hämtade ut, en liten flaska för 313 kr jösses.. Man behöver eventuellt ge 2 kurer sa sköterskan och det känns ju mindre bra då man ger 1 ml 4 gånger om dagen. I ml som är väldigt mycket, det ska penslas på tungan.. hm jättelätt. Tänk dig själv att ta typ 1 tsk vätska och lägga det på en tunga. Hon sväljer ju det hela för inget ligger ju kvar på tungan känns det som. Sen smakar det ju apa så hon kräks ju upp det. Man ska ge det efter maten och bara det är ju kasst. Får lov att vänta iaf en timme om hon ska få behålla maten. Usch, stackars liten.. hoppas det verkligen går över nu.

Åhh nu är kl kvart över åtta, dags o sova snart haha.. (kanske lika bra då hon kör varannan dag med att sova och vara vaken så i morgon blir det väl en vara vaken dag och då är det bäst att vara utvilad)1

kommentar på Nya kläder och ny medicin mot torsk..
  1. Enliten skrev

    Mina bekanta har alltid penslat med kolsyrat vatten när deras barn haft torsk. Kanske värt att testa, är ju lite billigare :)