Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Piggaste ungen i världen och en trött mamma..

Dra mig på en tallkotte va trött jag är.. o här sitter jag o bloggar liksom… Äntligen sover hon, fattar inte! Ungen är klarvaken hela dagen med undantag på några få stunder då hon slår igen de blå för att sova i några minuter. Hon börjar gråta direkt jag lämnar henne tex i babysittern för att tex hämta något. När jag kommer tillbaka så tystnar hon.. lika när jag börjar prata med henne..

Det har med andra ord varit en bära barn dag.. Var ner på stan idag med familjen, jag och sonen åt lunch och lill tjejen ville inte sova så hon fick sitta med. Sen hem, gjorde lite vardagliga sysslor, ringde in mamma så hon fick passa tösen medan jag åkte med min syster och köpte lite barn möbler som hon hittat på annons. Sen hem igen och så bakade jag bröd, Leilas galet goda hurbullar (vad annars, haha)

Senare så försökte jag äta middag.. hon skrek så fort jag la ner henne. Inte konstigt att man har magkatarr när man alltid måste kasta i sig maten..

Alltså, hon är så trött och orkar inte hålla upp ögonen men ändå så ska hon vara vaken.. Nu sover hon äntligen och jag smyger på tå för att hon inte ska vakna..

Japp blodsockret är ju helt flängt och jag orkar inte ens bry mig. Minnet är ju sådär när man är trött också och känningar avlöst med högt bs är min vardag. Har bunkrat upp med massa dextro för då känner jag mig trygg iaf. Aptiten är sådär också..

Vikten står still också och jag har panik över det med… ja jag vet att det bara har gått knappt 6 veckor men ändå.. När är det ok att börja träna igen. Kommer inte ihåg vad de sa för jag blandar i hop det med läkning av snittet och att inte bära tungt efter det..var det 6 veckor eller 3 månader.. Minns inte..

Det värsta är att jag är så trött fast jag får sova.. Jag lägger mig oftast vid 21-22 och sover till ca 03-04 sen går jag upp ungefär med 2,5 timmars mellanrum.. så typ 03,30-06,00-08,00 ( om jag inte har sonen för då går jag upp vid 06) Men jag vaknar ju vid 23 och 01,30 (ca tider) när mannen ger henne mat så man sover ju inte i ett sträck men ändå, det är mycket sömn om man jämför med någon som ammar.. Så jag ska inte klaga, jag vet att det som gör mig trött är alla känningar och höga bs och oregelbundna mattider.. så det är inte så lätt.. fick jag välja så väljer jag bort diabetesen och är vaken jämt :)

Nä nu är det godnatt så jag blir lite normal i morgon om hon ska vara vaken hela dagen igen. Fast hon har kört 2 dagar vaken sen 2 dagar sova så om det stämmer så är det en sova dag i morrn.. Hoppas :)

Gonatt alla!1

kommentar på Piggaste ungen i världen och en trött mamma..
  1. Sandra skrev

    Hej
    När jag gjorde snitt sa de 2 månader innan tunga lyft. Jag var på läkarkoll och fick ett ok att börja träna.
    Man ska inte ha för bråttom med vikten, min dotter är nu 4 månader och jag har en hel del kvar att få bort.
    Ha det bra