Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Bild på Guardian bs mätare och min fluffiga mage:)

Min tid räcker inte till för allt som jag behöver göra. Idag har jag inte ens hunnit svara på sms. Ska göra det snart. Nu behöver jag svara på massa mejl, sms, få ordning på boken, häva mitt låga blodsocker.. (går och gör det bums).

Angående Guardian, den är ju toppen när man väl förstår lite. Kan tänka mig att den är toppen på jobbet då den hinner larma lite innan det blir lågt så jag hinner häva känningen innan den hinner komma för snabbt.

Så här såg det ut för ca 20 min sedan

Guardian bs mätare

Guardian bs mätare

Sensorn som är fäst på min mage (min fluffiga och gosiga mage hehe)

IMG_0698Sensorn är ca 2,5 cm så den är inte så stor som man kan uppfatta av bilden. Dock lite klumpig kan jag tycka.

Nu sjunker mitt bs av bara attan kan jag tillägga och då kan jag förvänta mig en fin rekyl senare då jag för tillfället börjar få flimmersyn, svettas och skulle vilja sätta i mig jordens största chokladkaka:) Sååå drygt..

Ingen ide att skriva bra inlägg just nu så detta får vara för stunden. Så trist när jag skulle vilja få med så mycket..

Så kortfattat.. mitt bs för 40 min sedan, 6,3  och nu 2,9

Kram alla..2

kommentarer på Bild på Guardian bs mätare och min fluffiga mage:)
  1. Fia skrev

    Visst känner man sig super sexig med den snygga inplastade sensorn på magen? 😉
    Själv kände jag mig som en robot när jag fick låna hem den, pumpen på ena sidan och guardian på andra sidan,haha..

  2. Ja sensorn är ju riktigt ivägen..:)
    Men nu tycker jag mätaren är riktigt bra. Känns som man kan få bättre värden om man har en sån här. Synd att det är så dyrt bara..