Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Guardianen igen.. som en bebis är den, väcker en hela tiden:)

I natt gick jag upp och plockade ur batterierna ut Guardianen.. den durra och hade sig, det stod dålig signal och då ligger jag ändå bredvid den. Suck!

Häromdagen så sa den ”sensor slut” så jag fick panik och fick lov att fråga insulinbella om hon kommer ihåg vad man skulle göra då. Men som vanligt så är jag för hastig för allt står ju i den feta instruktionsboken och dessutom hade jag en liten blå laddare till den så det var bara att dra loss sensorn från magen och ladda den i 5 min så var det klart. Min ssk sa nåt om det när jag var där att om tre dagar så händer nåt men jag hade ju glömt bort vad hon sa för det var så mycket att ta in haha..

Idag är det jobb igen, hela familjen är lite förkyld och har ont i halsen men jag har klarat mig, ända tills i morse för nu känner även jag av halsen. Drygt! Det vet ju alla vi som har diabetes att en infektion är inget vi önskar då våra blodsockervärden blir helt rubbade.

Som jag tidigare sa så har jag alldeles för lite tid känns det som för allt jag vill göra. (ska försöka bättra mig haha) Igår gjorde jag en suveränt god vegetarisk lasagne som jag tänkte lägga ut recept på. Bild glömde jag att ta tyvärr..

Nä nu är det dags att kamma luggen och bege sig till jobbet

Ha en bra dag alla!Kommentarerna är stängda.