Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sjukstuga!

Har varit till Ullared och shoppat loss. Tyvärr har jag varit sjuk och gick mest runt och snorade runt med min röda fnasiga näsa. Nu är sonen sjuk med feber, jag har jordens huvudvärk och mamma och syster med familj är magsjuka.

Hade sett fram emot att få jobba då jag tagit ledigt och varit borta från jobbet i en vecka för att kunna åka till min pappa och sen vidare till Gekås.

Mitt bs har varit helt knas. På vägen ner så glömde jag ta sprutan (tog ett bs och tog fram sprutan och trodde jag tog den) när vi stannade och fikade. Hade sen ett bs på över 20 och det minns jag inte ens när jag hade sist. Sen har jag haft fina känningar med rekyler och annat plus att jag är förkyld så då är ju balansen helt rubbad.

Har massa att göra som vanligt och hinner ingenting. Så drygt!

Var även in i Skövde och passade på att handla skor till mig och sonen. Nu var sonen inte med så jag kom i håg att hans fot var 20 cm så jag köpte skor som hade innermåttet 21,3. Perfekt! Bara det att då kom man upp i storlekar som var 34-35 och sonen har annars 32 så jag fick inte i hop det hela. Kom hem och mätte foten som är 18,5. Jag skulle haft skor som hade innermåtttet 20 cm. Suck, här står man med 3 par för stora skor haha.. Hoppas fötterna växer fort:)

Nä nu ska jag gå och snyta mig för fyrtielfte gången igen..

Kram alla och tack igen för pumpinformationen. Ska läsa lite mer om det senare!1

kommentar på Sjukstuga!
  1. Anna skrev

    Hej!

    Jag har följt din blogg under flera, flera månader. Har haft diabetes sen jag var 12 år precis som du och har precis gått igenom en graviditet (fick barn nu i somras)! Jag undrar varför du ska byta till insulinpump? Smidigare kanske och lättare att ligga bra i blodsocker?! Jag har tagit sprutor i snart 25 år (oj vad länge det låter). Kan jag få svar till min mailadress. Kan jag maila till din adress!