Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Timeout för shopping:)

Det kommer bli lite sådär med inlägg några dagar. Vi åker bort och jag ska även åka till Ullared för lite shopping.

Kan iaf säga att jag blivit väldigt vimsig på sista tiden, mer än vanligt. En dag så kom vi till skolan och då skulle alla ha skridskor med sig till gympan.. kul. Tur att det fanns låneskridskor till sonen ändå.

Sen så missade jag min dietist tid för jag trodde den var kl 11 och inte kl 10. Suck, men han ringde upp iaf och talade lite om kurvorna som jag lämnat över från mätningarna från Guardianen. Jag har ju även lämnat vad jag har för kost och hur jag äter. Jag äter ca 150 g kolhydrater varje dag vilket är ca 150 mindre än vad man ska ha på en dag. Det är så för att jag vill gå ned i vikt som jag stramat åt. Nu är kruxet tydligen att jag är insulin resistent vilket gör att min kropp verkligen behåller alla kolhydrater jag äter. Det enda som kan lösa det hela är att motionera på regelbundna tider och flera gånger i veckan så jag blir mer insulinkänslig.

Jag kan tex äta en laxfilé och en potatis ca 90 g till lunch och ta 4 ie och ändå inte falla i bs. Det kan antigen stiga eller så tar det ca 4 tim för det att dala ut. Så skumt..

Så det är väl dags att sätta fart nu för jag vet ju att jag mår så fantastiskt bra av det.

Men nu, fooookus på shopping:)

Tack alla för era svar om pump, guld värt!!

Kram allaKommentarerna är stängda.