Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tisdag!

Det var ju trassel igår på minbebis sidan så det inlägg jag gjorde försvann. Det blir att uppdatera ikväll när jag kommer hem.

Har massa roligt att berätta tycker jag.. Så framåt 22 tiden så har jag nog fått ihop mitt inlägg. Nu är det dags att åka till jobbet snart.

Kram alla!2

kommentarer på Tisdag!
  1. Fia skrev

    Nu blir man ju nyfiken över ditt inlägg som försvann!

  2. Haha, ja det var nog inte så spännande. Det var mer utformat, mer bilder och lite frågor till er som har pump. Jag vill veta lite mer eftersom jag inte kan nåt. Börjar få lite hum iaf hur det kan förbättra mina värden. Men tex, har någon haft en pump som varit dålig, kanske svår att förstå osv.
    Allt tas tacksamt emot:)