Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Magbild vecka 32

Uää, nu orkar jag inget mer. Nu är det så drygt med att knyta skorna och att bara ta sig ur soffan. Blodsockret har varit hoppigt i ett par dagar med känningar och höga värden upp till 16. Dessa dagar har jag varit hungrig som en bäver också och hur kul är det att vara en hungrig diabetiker med  högt blodsocker?:) Att knapra morötter och annat funkar inte för mig. Hungerkänslorna kan ju också bero på det svängiga blodsockret.

Två veckor kvar tills nästa TUL… spännande och nervöst. Läser man på olika sidor så är det ju nu det börjar läggas på i vikt, både på mig och bebis.

Har försökt vara ute och rört på mig och i går gick jag på promenad med olika härliga backar. Helt slut var jag och idag har jag enorm träningsvärk i mina vader. Alltså, jag går inte fort, det är mer myrsteg för bebisen gillar att sparka på mig när jag går och det känns som den verkligen är på väg ut då, så obehagligt.

Magbild v 31+2

Veckans magbild… inte riktigt engagerad som förra gången då det blev både med och utan tröja, från sidan och framifrån. Veckorna bara susar förbi och jag tror inte ens ibland att jag förstår att en lite till ska komma:)

Kram alla!1

kommentar på Magbild vecka 32
  1. Sån fin mage! Blir ju lite sugen på en till när man ser folk som är gravida men får vänta lite, lite till iaf 😉
    Kram