Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 34 i morgon :)

Usch vad dålig jag är på att uppdatera nu. MEN jag skyller på att jag är helt väck och mår inget vidare. Jag kan knappt få på mig kläderna för bebisen ligger så högt upp och trycker. Jag har pollenallergi som heter duga och gör mig sjukt trött och jag tar såna hemska doser med insulin så man blir mörkrädd.

I morgon börjar dagen 08,15 med ett besök på ögon och sedan 09,30 är det dags för TUL igen. Nu är jag faktiskt nervös för det har gått 3 veckor och jag känner oro inför hur det är med tillväxten då mitt bs varit så högt. OK, medelvärde är ändå 7 i snitt på 4 veckor men jag ser ju ändå bara röda siffror… dessutom har jag vätska i kroppen och flämtar som en hund en tokhet sommardag..

Magbilderna lyser med sin frånvaro men i morgon när jag ändå kommer lägga in mina siffror här så ska jag försöka ta en bild och lägga in också… Fast det kanske inte är så intressant för andra, vad vet jag:)

Nu är det natti natti1

Kram alla!

 2

kommentarer på Vecka 34 i morgon :)
  1. Anna-Carin skrev

    Jo, jag gillar dina magbilder! :)

  2. Dia-Sofia skrev

    Hej! Hittade hit nu, och tycker det är kul att läsa om gravida med diabetes. Ska följa dej och läsa mer i arkivet! Har inte tänkt att skaffa barn än, men andras erfarenheter är ju ofta det man lär mest av :-) Ha en fin dag!