Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 35, magbild och vätskefylld kropp!!

Vecka 35.. Jag dör! Nu har vätskan satt sig och jag kan inte röra mig. Det spänner i skinnet och det är minst 5 jädra veckor kvar. Jag kan inte andas, sova eller slappna av. Jag är konstant trött och hormonerna flödar. Det är tur att det är sista gången man går igenom det här nu.  Kolla in timmerstocken med en kant efter strumpan..

013

Här är veckans magbild…

016

 

Här är en magbild för ca 4 veckor sedan.. känns som man skulle vilja hålla sig där  hela tiden utan att växa:)

Mobil 270

Fick svar på senaste hbA1c och det låg på 43 som förra gången.. så nu har jag legat på 41-41-43-43 de senaste 4 gångerna. Har höjt min kvällsdos till 20 Lantus och det verkar funka bättre för att hålla en lägre nivå. Måltidsdoserna ligger nu på 14-16 novorapid.

På tisdag är det koll igen på bebis och ev då kommer vi att få reda på ett datum för ev snitt…

Bebben är aktiv hela tiden och jag försöker läsa av vilka tider. Det jag har märkt är att den börjar stimma ca kl 23 hela tiden och det känns ju mindre bra. Iofs tycker jag den är aktiv mest hela tiden. KUL:)

Nä nu är det dags och vila och ha benen  högläge så jag slipper dessa krypningar till kvällen. Det som är bra är att jag märkt att magnesium tabletterna faktiskt har verkan. Glömmer jag dem så märker jag stor skillnad..

Uppdateringen här är rätt dålig men jag ska göra mitt bästa.. synd att man är  i koma dygnet runt men jag hoppas det vänder snart!

Kram alla!

 

 

 

 12

kommentarer på Vecka 35, magbild och vätskefylld kropp!!
 1. Dia-Sofia skrev

  Är så spännande med kombon gravid/diabetes! Fast jag förstår det måste vara himla jobbigt också ibland.. fint att du bloggar iallafall, så mycket nyttigare och roligare än att läsa tråkiga faktaark på nätet..!

 2. Anna skrev

  Hej! Nästa vecka får jag veta när snittet blir. Jag har lite för högt blodtryck men annars mår jag och barnet ok. Har du provat stödstrumpor? Då får du nog ner svullnaden i benen. Take care! Kram Anna

 3. Ja,stödstrumpor är bra men jag använder dem inte varje dag. När är din bebis beräknad annars?
  Kram

 4. Hej:)
  Ja fakta är ju bra på ett vis men tanken med bloggen är ju att
  Man ska känna igen sig lite:)
  Kul att du hittat hit tycker jag:)

 5. Anna skrev

  Beräknad BF är 26 juni. Men troligen blir planerat snitt runt den 10 juni. Barnet har växt lite för mycket… Men det känns ju ok att veta när vi får vårat barn.

 6. Ja det är en fördel att veta när den kommer:) ett tips bara om du inte fått snitt förut. Läs boken keksarsnitt, tror det är vu föräldrar som har den boken. Fast du kanske redan är påläst:)
  Spännande! Berätta gärna sedan hur det gick!

 7. Jessie skrev

  Fin outfit med vitt och rosa =)
  Jag tänkte kolla med dig som gått igenom det här några gånger nu.
  Har du fått göra CTG i vecka 36 förut? Och vet du varför, om det bara är rutin eller något alla gravida får göra oavsett diabetes eller inte?

  Kram!

 8. Jag har fått göra CTGvarje gång. Vad jag vet så får vi diabetiker glra det för att vi är en riskgrupp som lättare kan få tex havandeskaps förgiftning. Min syster som är frisk fick inte göra det förrän hon kom in på förlossningen och det var dags.
  Jag går in i vecka 36 nästa vecka och då ska jag kolla med CTG.
  Kram kram

 9. pilotfrun skrev

  Usch din stackare att må som du mår, låter inte alls kul. Men snart är det klart och du har belöningen!!

 10. Japp, en fin belöning! Ska väl inte klaga egentligen, det finns de som har det tusen gånger värre men vissa dagar är mer jobbiga
  än andra. Jag är glad så länge jag inte har smärta. Trötthet kan man alltid härda ut:)

 11. Anna skrev

  Tack för tipset om Kejsarsnitt boken! Jag lånade den på bibblan och läser den i omgångar. Känns tryggt att veta mer om det som väntar. Ser verkligen fram emot att få hålla om mitt barn! Take care! Kram Anna

 12. Men vad bra! Jag tyckte den gav mig mycket och jag kände ett helt annat lugn när jag visste vad som skulle hända. varför så många kanske befinner sig i rummet under op, varför man mår som man gör under och efter. Jag rekommenderar den starkt att läsa, även för de som inte har planerat snitt för man
  vet ju aldrig vad som kan hända under tiden.
  Vi hörs!
  Kram