Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 36, magbild, TUL och annat..

Japp.. då passerade vi gränsen vi ska hålla oss inom.  +26,4 % i tillväxt..  Förväntad vikt 2614 g och beräknad var 3305 g. MEN det är ändå inte helt galet om man jämför med mina andra barn. Jag får väl räkna med en liten knodd på runt 4-4,5 kg.

014

 

Gjorde även CTG och det varvades mellan 130-170 vilket bara är bra. De vill gärna se en aktiv kurva på att det är en pigg bebis.

018

028

023

Magen mätte barnmorskan förra veckan och då låg den på 37 cm så jag hade ju dragit över lite där med. Så vätskan plus bebis som var större då drar det iväg som sagt..

Det blev inget bestämt om snitt idag utan jag ska på koll igen på tisdag och veckan efter så är det TUL igen. DÅ får vi se men nu frågade jag om jag faktiskt kan få föda normalt och enligt henne så var det inga problem om kroppen säger så. Alltså att livmodertappen är mjuk och att man öppnar sig som man ska. De säger då så olika allihop.. Jag tänker iaf hänga kvar vid hoppet.

Mötte en tjej och kille idag på SMVC som fått sitt första barn, supersöt flicka. Hon fick snitt och bebisen vägde runt 3700 tror jag de sa.. Är ju så nyfiken så jag var tvungen att fråga:)

Hur som helst, blir det snitt så lät det som om det skulle bli om ca 3 veckor beroende på hur det ser ut för bebisen.. Nu har jag blivit så svullen så jag har börjat domna i vänsterhanden. Hade glömt bort hur det var, suck! Högerhanden har jag ju opererat (Karpaltunnelsyndrom) så den känner jag inte av på samma sätt.

Här är magen i vecka 36

015

016

Nu börjar kl närma sig 14 och då går jag in komaläge.. Gäsp! Brukar vila någon timme för att klara av dagen med svullnad osv..

Här är en bild på dottern på nya trehjulingen:)

010

Fortsättning följer:)4

kommentarer på Vecka 36, magbild, TUL och annat..
 1. Anna skrev

  Imorgon är det min tur att göra TUL och CTG. Jag hoppas att vi får datumet för snittet också. Idag har jag bara vilat för jag sover så kasst på nätterna… Ha det gott! Kram Anna

 2. Jessie skrev

  Ska nog också be om att få ut alla dessa papper så att jag ser kurvan utan att behöva komma ihåg vad som stod på läkarens dator.

  Jag kan ha haft lite tur då lille Hugos vikt var beräknad 2950g och det förväntade i vecka 37 ligger på 2750 så han är bara +9% över.

  Nu är det inte långt kvar för någon utav oss. Har börjat känna en satans mamma förvärkar nu under dagen (har haft det smått under 3-4dagar men endast på morgonen och nu verkar de komma under hela dagen..)

  Var sonen och dottern planerade snitt för att de var lite för stora eller för att en igångsättning inte var aktuell?

 3. Hej!
  Jag gjorde ett inlägg om varför de kom med snitt som du kan läsa:)

 4. Ja jag sover också som en kratta nu. Jag sover ju på mage annars så det är extremt drygt :)
  Berätta gärna hur det gick på TUL:)
  Kram