Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lite kort inlägg

Fick en kommentar som gjorde att jag kanske ska ta upp skrivandet på bloggen igen.. Man kan ju ha kategorier för det vardagliga livet utan att vara gravid.

Det händer ju massor jämt så nog har man att berätta:)

Imorgon tex ska jag får Libren som jag tjatat om i över ett år. Det är den mest fantastiska julklapp jag kan få nu känner jag när det gäller hälsa och annat.

Med tanke på min hälsa så startade jag företag och det som ligger fokus på nu är smyckestillverkning. Min webshop heter Lovely Design där jag gör smycken  som örhängen, halsband och armband. Mycket görs efter kunders egna önskemål när det gäller att stansa in namn eller göra armband med bokstavspärlor. Klicka på namnet så kommer ni dit:)

Barnen är idag 10,5 4 och 2 år så det är full rulle hela tiden:)

 

Näpp nu ska jag göra i ordning en beställning för leverans sen blir det slappa i soffan.

 

Kram allaKommentarerna är stängda.