Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sonens läkare är pedofil!

De här sista dagarna har varit fyllda med massa känslor. I går mådde jag så dåligt över att ha fått veta att en barnläkare/skolläkare och en ansedd person har blivit anhållen för barnpornografibrott, sexuella övergrepp och filmat flera barn. Jag vill kräkas. Min sons läkare som vi senast träffade i våras och är en fantastisk läkare enligt mig har begått dessa brott. Jag finner inga ord egentligen och just nu tänker jag på hans barn. Tankarna snurrar. Detta har pågått sedan 2009 och jag är så tacksam nu att jag alltid varit med min son vid hans undersökningar.

Denna man har nu skadat förtroendet man har för läkarna. Vem kan man lita på? Dessutom kan det bara vara toppen på isberget då de hittat hundratusentals bilder i hans dator.

Stan är inte så stor med våra ca 50 tusen och de flesta vet vem han är. Han har förstört hela sitt liv och sin familjs och även de barn han utsatt. För att inte tala om sina kollegor som är totalt chockade.. Jag är bedrövad.. Jag vill säga så fula ord men jag ids inte. Jag lämnar över det till dem, där han antagligen kommer hamna. I fängelset..

Men nu är han fast och jag säger bara Karma.

Jag återkommer men då med något glatt förhoppningsvis.

Kram alla1

kommentar på Sonens läkare är pedofil!
  1. E skrev

    Tur att dom tog fast äcklet!!