Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Alla dessa samtal

2013-06-03 @ 17:58

Det har blivit många samtal idag. Falun ringde upp först och gratulerade. Sköterskan som ringde trodde att vi fått tillbaka ett färskt embryo pga den bra kvalitén på det, det var ju roligt. På återföringen sa de att det var ett jättefint embryo men jag trodde att det bara var något man sa liksom men tydligen kunde man inte se att det varit frusit ens. Fick även bekräftat att jag ska fortsätta med Fragmin och Trombyl fram till första VUL.

Därefter var det Gävles tur. Fick gratulationer även där och inbokat första VUL den 20 juni, precis innan de stänger för sommaren. Fick själv välja dag och jag valde så sent som möjligt för att öka chansen att faktiskt se något. Den väldigt otåliga människan tycker dock att det var ett väldigt dåligt beslut =D

Sist men inte minst var det dags för tandläkaren. Ska in och dra ut en visdomstand om ett par veckor och då måste man lämna besked att man tar Fragmin och Trombyl pga blödningsrisken.

Pratade även med min chef idag. Det första son sa när jag kom in på hennes kontor var: ”Jag drömde om dig inatt. Du kom hit med en bebis”. Berättade att vi testat positivt och vi var båda två överens att hennes dröm var ett bra tecken. Det ska ju gå hela vägen denna gången!

 Kommentera


− tre = 2