Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Dagen efter äggplock

2012-11-30 @ 11:19

Jag mår mycket bättre än jag väntat mig. Känner faktiskt inget alls så länge jag är still. Och när jag inte är still så är det inte så farligt, lite ömt när jag går, byter ställning osv men det är helt ok. Men hur hade de tänk sig att man ska få i sig 4l vatten per dag? Tror jag klarade närmre 3l igår och det var jobbigt nog tyckte jag. Jag tror att jag måste byta strategi. Just nu sitter jag med min vattenflaska jag brukar ha på gymmet och dricker lite hela tiden men jag ska nog försöka med att holka i mig en halvliter åt gången istället.

Ännu inget besked från Falun men klockan är ju inte så mycket. Vi är även helt insnöade. Maken kom nästan ut från infarten men fick ge upp och gå till jobbet istället. Skulle tro att det kommit minst en halv meter sedan igår och snön vräker fortfarande ner. Jag är lite orolig att vi inte tar oss till Falun om vi ska dit imorgon men det återstår och se. Man ska ju inte ta ut något i förskott.Kommentera


4 − två =