Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hej igen

2015-02-01 @ 22:48

Det är väl ingen som läser här längre men jag slänger ut det ändå ☺

Japp, vi är igång igen! Syskonförsök. Vi tänkte testa på egen hand ett år eller två så nu äter jag Letrozole Bluefish för att få ägglossning. Letrozole fungerar som Pergotime men man kan använda det varje månad istället för bara varannan. En tablett funkade inte men två gjorde susen. Första ägglossningen kom för 11 dagar sedan, dagen innan O blev ett år. Tänk att min lille plutt är ett år! Finare, goare och mysigare unge får man leta länge efter och jag älskar honom mer än jag någonsin trott var möjligt 💙

Men tillbaka till syskonförsök. Jag fick äl och otroligt nog fick vi till det med mys också. En vecka efter äl fick jag en liiiten blödning och lite mensvärk på det, trodde det var mensen som kom väldigt tidigt men det har inte hänt något mer. Googlade lite (såklart) och hittade nidblödningar och fantasin springer iväg med en direkt. Visst är det konsigt? 😉 Men kan det ha varit det? Egentligen tror jag ju inte att detta kommer fungera. Det är mer något att sysselsätta sig med tills det känns ok att gå vidare med ivf. Min hjärna är så inställd på man får barn via ivf att det här med att få barn på det ”vanliga” sättet känns som något hittepå från en veckotidning eller liknande. Men om en vecka vet vi säkert ☺2 kommentarer på inlägget “Hej igen”

  • Cecilia

    Håller tummarna :) och Lycka till!

    2015-04-02 kl 8:45
  • hannanas

    Inget än tyvärr men tack för lyckönskningarna :-)

    2015-04-02 kl 16:34

Kommentera


sju + = 13