Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Jag ska aldrig…

2014-03-20 @ 00:13

Innan O kom så hade jag en lång lista på saker jag aldrig skulle göra när han kom. Jag ska aldrig:

Prata med bebisröst
Bli mitt barn på Facebook
Ge honom godis innan han fyllt 3år
Ge efter bara för att han skriker
Låta honom ha skitiga kläder
Låta honom bli bortskämd
Bli den som endast kan prata om mitt barn

Listan kan säkert bli längre men det är mitt i natten, hjärnan fungerar inte så bra just nu 😉
Mycket på den här listan har jag redan brutit. Den första tex. Seriöst, det går ju inte att låta bli att prata med bebisröst med honom. Det där med skitiga kläder har jag också fått vända på. Vi hade haft sååå mycket tvätt om det skulle bytas kläder varje gång han kräkts. Vi får väl se hur många av dessa regler som finns kvar om ett par år. Inte många skulle jag tro 😀2 kommentarer på inlägget “Jag ska aldrig…”

 • Linda

  Vi bröt den första samma kväll vi kom hem från BB. Jag skulle ALDRIG sova med honom intill mig i sängen. Möjligtvis i babynestet, men inte direkt i sängen. Tjohoo, han vägrade ju sova om han inte fick ligga på mig. Efter det har man struntat i många ”aldrig”.
  Kram

  2014-03-20 kl 10:52
 • hannanas

  Visst är det konstigt 😉

  2014-03-22 kl 16:15

Kommentera


tre × = 12