Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Kräkisen

2014-03-22 @ 16:44

Vi har ju så smått börjat med NAN HA igen. Plutten fick magknip av NAN Pro som vi testat ett tag. Inte alls samma magknip som han fick av Semper Lemolac så vi valde att testa lite längre och se om magknipet försvann. Just nu kör vi blandat, två skopor Pro och en skopa HA. Att vi har en liten kräkis är något vi får ”stå ut” med helt enkelt. Gårdagen var galen! Först en kaskadspya vid fyra på natten efter han ätit. Inte mindre än tre fontäner hamnade på mig, honom och soffan. Jag satt helt handfallen först. Aldrig har han kräkts så mycket förr. Det var nog hela portionen som kom upp. Sedan var det bara till att byta kläder på Lillkillen och mig själv och torka av soffan så bra det gick. Två gånger till den dagen kräktes han på det sättet. Vad hände liksom? Och idag, ingenting! En liten strimma i ena mungipan men det räknas inte. Vad gjorde vi annorlunda igår som gjorde att han kräktes så mycket? Eller var han sjuk? Jag hoppas att det inte blir en vana. Man blir ju så rädd att han får i sig för lite mat.

Idag har jag köpt en ny babysitter. Den vi har nu är inte så bra. Den går inte att gunga på ett bra sätt och han sitter illa i den. Bestämde mig för att köpa en sådan där som vibrerar och underhåller, det börjar kännas som att det kommer behövas. Han älskar när jag ”vibrerar” honom på knäna så varför inte när det ändå behövs en ny? Det blev en från Fisher Price. Den vibrerar och spelar musik. Och bebisen kan själv starta musiken. Vi kommer nog få höra låten ofta i framtiden. Hittade den billigt på tradera :) Och riktigt fin var den! Älskar ugglor!

image

Bilden är lånad från internet.Kommentera


7 × = trettio fem