Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Magbild och trostips

2013-08-11 @ 10:56

Magen sa pang och helt plötsligt är det nästan en bebismage och inte bara en tjockismage. Nu när jag spänner magmusklerna så är den fortfarande alldeles rund. Det är så jäkla underbart att något händer och jag blir helt degig inuti när jag tänker på det. Bilden togs igår kväll (v 14+3) när systern ville ha en och är väl inte den bästa. Får be maken ta bilderna hädanefter. Och om ni inte äger en sparkdräkt är det dags att köpa en nu. Det är inte det snyggaste plagget men ack så skönt, speciellt nu när magen växer.

image

Jag behöver också trostips! Märkte idag att jag har väldigt få trosor som sitter bekvämt. De måste vara i bomull (hatar syntettrosor) och de ska vara bekväma, inte sitta åt för hårt och inte skära in någonstans och vara mjuka och elastiska. Många och och krav där men de måste finnas tycker jag. Eller?6 kommentarer på inlägget “Magbild och trostips”

 • Linda

  Jag har köpt gravid trosor på hm, köpte först i samma storlek som jag normalt brukar ha, men för några veckor sedan fick jag köpa en större storlek. De jag köpte är i bomull och sitter skönt på. Ett tips!

  Roligt att du börjar märka av bebis magen nu :-)

  Linda f

  2013-08-11 kl 20:50
 • A

  Fin mage du börjar få. :) Jag tycker att min fortfarande bara är deg och inte bebis men vi får se hur det utvecklas de närmsta veckorna.

  2013-08-12 kl 7:39
 • hannanas

  Ska kollas upp direkt… Eller, iaf nästa gång jag är på hm :)

  2013-08-12 kl 9:41
 • hannanas

  Tack :) Tvärr är det bara på kvällen den ser ut så. Annars ser jag bara tjock ut 😉

  2013-08-12 kl 9:44
 • Cohen

  Jag har köpt massa olika trosor från Lindex, antingen i 3-pack eller köp 3 betala för 2. Inte de vanliga ”coola” hipstertrosorna de har, utan de lite mer ”tantiga” enfärgade utan åtsittande sömmar etc.

  2013-08-12 kl 18:24
 • hannanas

  Det får nog bli en tur på stan och köpa lite olika och sedan prova sig fram :)

  2013-08-13 kl 19:15

Kommentera


+ 7 = sexton