Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Samtal från Falun

2013-05-13 @ 16:39

Äntligen ringde de från Falun och telefonhelvetet hänger sig så jag inte kan svara! När de ringde upp igen så stod jag såklart och väntade på bussen vid en stor vältrafikerad väg. Ställde mig bakom båset och försökte hålla för örat men det hördes ändå dåligt och det kändes mest som att jag hysteriskt upprepade allt hon sa. Jag tänkte ringa dit imorgon bara för att dubbelkolla för säkerhets skull. Men vad jag uppfattade var att jag ska ta 50ie Gonal-f idag och imorgon, Ovitrellen på onsdag exakt kl 20 och tisdagen den 21 maj blir det dags att åka dit. Jag ska även kolla med ägglossningsstickor imorgon och övermorgon så jag inte får ägglossning innan Ovitrellen. Och det var allt. Fick aldrig chans att fråga när jag ska börja med Lutinus. Någon som gjort FET som vet?Kommentera


2 × = tolv