Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Samtal med Falun

2013-11-05 @ 13:08

Jag har länge och gått och tänk på att ringa Falun för att fråga om våra ägg. De använde ju både vanlig IVF och ICSI på våra ägg men jag har alltid glömt att fråga vilka som överlevde och användes när. Idag kom jag äntligen ihåg det och hade tid så jag ringde och fick prata med en jättesnäll sköterska. Vid vår första återföring användes ett ägg befruktat via ICSI. Den återföringen slutade ju tyvärr i ett MA i v 13. Vid den andra och senaste återföringen användes ett ägg som var befruktat via vanlig IVF, alltså ägg och spermier i en skål och sedan får de sköta sig själv. Jag vet inte riktigt vad jag känner om tänker om det. Om jag känner och tänker något om det. Jag får nog suga på den karamellen ett tag till.

Jag frågade även om bild på ägget/embryot som användes sist men tyvärr var det något de börjat med efter vi var där. Tråkigt, det hade varit kul att ha en bild på vår bebis innan han blev en bebis.Kommentera


− ett = 1