Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Syskonförsök

2016-08-10 @ 08:52

Nu var det bannemej ett väldigt långt tag sedan. Mer än ett år har gått. Och vad har hänt? Vi bestämde oss för att göra ett försök med ivf. Bara ett försök och blev det inget så fick det ta stopp där. Vi kontaktade Falun och kom igång i början av året. Korta protokollet denna gången. Fick ut 18 ägg vid äggplocket och då var de tvungna att sluta innan de tagit alla för att det gjorde så ont. Tyvärr blev jag väldigt överstimulerad och det bestämdes direkt att det inte blev någon återföring. Av våra 18 ägg blev 9 befruktade och 1 överlevde till dag 5. Egentligen överlevde fler men bara ett var fint nog för att frysas. Vilket antiklimax! Vi fick vänta tills kroppen återhämtat sig från överstimuleringen och i april kunde vi göra ett FET med vårt enda och sista ägg. Otroligt nog tog det sig! Är nu i v 16 och lillebror eller lillasyster beräknas komma i slutet av januari. Vi har haft en otroligt tur.

Det är väl ingen här längre men om någon är intresserad av hur det går så lämna en kommentar med mailadress så skickar jag en länk till min nuvarande blogg.2 kommentarer på inlägget “Syskonförsök”

 • Sandra

  Jo jag är. Hur gick det? Har syskonet kommit nu eller är du höggravid as we speaking? ☺
  Ska själv snart påbörja FET för syskonförsök.
  Mvh Sandra

  2017-01-30 kl 0:02
 • Cecilia

  Jag vill gärna ha länk till din nuvarande blogg. mvh Cecilia

  2017-02-28 kl 13:19

Kommentera


+ 9 = femton