Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Utvecklingsfas

2014-03-09 @ 07:52

O har varit väldigt gnällig, skrikig och missnöjd den senaste veckan. Jag har antagit att det haft med Altheran att göra eftersom det började när vi började med den men nu har jag börjat undra. Läste lite om utvecklingsfaser här och det låter ju troligt.

Och på tal om Altheran så har vi fått den första Altherablöjan. Bajset såg ut som ärtpure i färgen! Det verkar också som att bajsblöjorna kommer varje dag istället för varannan som det var innan. Och fisarna luktar nu äggfis. Men jag kan inte säga att jag märkt någon direkt förbättring med kräkningarna och uppstötningarna. Men vi ska ändå testa tills på onsdag då vi ska till BVC igen. En burk Althera räckte i mindre än en vecka! Fick köpa mer igår. 225kr vill de ha! Huu!

Har beställt en Dr Brown flaska att testa. O sväljer mycket luft när han äter och är inte alltid det kommer upp trots långa och många försök. Det kanske kan hjälpa mot kräkningarna det också.Kommentera


sex + = 11