Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vårmys

2014-03-11 @ 13:47

Kom hem från en promenad i det fina vädret för en stund sedan. Nu ligger vi här och myser med fönstret på vid gavel. Solen lyser in och man hör fågelkvittret. Det var längesen jag såg O sova så avslappnat. Vilket förklarar varför jag ligger här i hans bajsångor. Det är tur att fönstret är öppet 😀 Lukten har verkligen blivit vidrig sedan vi började med Altheran. Men imorgon är det BVC och sedan slipper han den (hoppas jag iaf). Vi ska iofs äta upp det som finns kvar, varför slösa och det är så lite kvar.

Var även till frisören och klippte av håret. Och jag klippte faktiskt av det, det var 10-15 cm som försvann. Och snyggt blev det också. Nästan så det är synd att det är en anonym blogg så jag inte kan lägga upp en bild :-)2 kommentarer på inlägget “Vårmys”

 • Christian

  Hej!

  Hoppas att det gick bra på BVC. Vår yngsta son brukade spy upp en tesked ungefär efter varje måltid under första året. Främst bröstmjölk eller ersättning. Rätt jobbigt och i början lite oroande. Vi provade bland annat ersättning baserat på majs men det blev ingen skillnad. Efter ca ett år slutade han med ”tack för maten-spyan”. Det var skönt.

  Jag jobbar med BarnAppen, en app som hjälper dig att hålla koll på Wilmas utveckling, tillväxt och vaccinationer. Aftonbladet gav den 4 plus. Vill du prova den? Jag skickar gärna en gratiskod.

  Vänliga hälsningar
  Christian

  2014-03-13 kl 21:45
 • hannanas

  Tack för erbjudandet men jag har tyvärr ingen iPhone :-)

  2014-03-14 kl 4:40

Kommentera


2 × ett =