Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vecka 15+6 och magbild

2013-08-20 @ 10:24

Jag har blivit förkyld! Inte överdrivet förkyld utan lite snorig, lite ont i halsen, lite febrig och jäkligt hängig! I vanliga fall hade jag nog gått till jobbet ändå men nu är jag så trött att jag sover 12-13 tim per natt. Inte riktigt mitt vanliga jag alltså.

Annars har jag faktiskt börjat må bättre. Aptiten är nästan återställd, det är vissa saker jag fortfarande inte klarar men jag blir hungrig och måste inte tvinga mig själv att äta. Det är ganska skönt faktiskt. Magen är väl sådär. Var uppe inatt igen med ont och diarré. Kan vara för att jag satte i mig chips innan jag gick och lade mig. Men fram till idag har den varit trög men inte förstoppad.

Läste att Barnens hus i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg har begärts i konkurs. Stor konkursförsäljning börjar redan imorgon. Så alla som bor i närheten får skynda att fynda. Hade inte varit helt fel att fynda en vagn men vi bor för långt bort.

Magbilden togs igår v15+5. Det har verkligen inte hänt något på en vecka men jag antar att det växer uppåt och inte utåt. Sedan har ju inte vikten förändrats något heller och det kan säker ha med saken att göra också.

image

Jag måste verklige be om hjälp med bilderna :) Byxorna är pyjamasbyxor från polarn & pyret. Köpte dem för flera år sedan och är de skönaste pyjamasbyxorna jag äger. Köpte dem även till min syster när hon blev gravid och hon praktiskt taget bodde i dem hela graviditeten. Tyvärr tror jag inte att de säljs längre men jag har ett par bruna också och de budade jag hem från tradera.Kommentera


+ fyra = 12