Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vecka 30+3 – Tillbakablickar och sorg

2013-11-30 @ 13:12

Igår var det exakt ett år sedan jag gjorde äggplocket. Har suttit och läst lite gamla inlägg och kommit ihåg hur fruktansvärt dåligt jag mådde. Det står inget i inläggen om det men jag minns så klart. Äggplocket i sig gick jättebra, hade knappt ont alls. Det var ju allt runt omkring som jag inte kunde skriva om som gjorde ont. Detta inlägg skrev jag för exakt ett år sedan. Det är tråkigt att jag inte skrev lite mer detaljerat om hur det gick till men orken fanns inte där och vem kan förstå det bättre än jag själv? Det är svårt att tänka sig hur mycket snö vi hade när jag tittar ut genom fönstret nu. Solen skiner och det är plusgrader. Inte en snöflinga i sikte helt enkelt.

Jag har tänkt mycket på pappa de senaste dagarna. Insåg att det nu är mer än ett år sedan jag pratade med honom sist och då hade han så ont och var så full med morfin att det bara blev ett par meningar innan han somnade igen. Det sista jag sa till honom var att vi snart skulle ses igen men det gjorde vi aldrig. Men jag fick iaf säga hejdå och han visste att jag var där. Jag saknar honom fruktansvärt mycket! Han var den finaste och snällaste människa jag någonsin känt och varken han eller vi förtjänade att han gick bort så tidigt.Kommentera


fem − = 3