Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Vecka 35+3 – Tråkiga dagar

2014-01-04 @ 16:57

De senaste dagarna har varit ganska tråkiga. Igår skulle jag egentligen träffat ett gäng tjejer jag lärt känna via nätet som alla gjort fertilitetsutredning i Gävle och IVF i Falun men blev tvungen att ställa in. Kroppen orkade inte. Var galet trött och fick sammandragningar bara jag rörde på mig. Jättetråkigt men jag kände att jag var tvungen att lyssna på kroppen och vila. Dagen idag har gått i samma tecken och sammandragningar kommer inte lika ofta nu.

Men jag har boat lite. Tvättade lite lakan, täcke och kuddar till Lillkillen. Tyvärr fick jag hjärnsläpp och lade in allt i torktumlaren på högsta gradantal. Som tur är verkar det bara vara kudden till spjälsängen som blev lite konstig. Den liksom drog ihop sig. Tvättade om den och drog sedan frenetiskt i den en stund. Vi får se om den klarade sig när den torkat.

Vi har tänkt ha spjälsängen bredvid vår säng. Tyvärr har vi inte så mycket plats eller förvaringsmöjligheter i vårt sovrum. Rensade lite och fick ihop två lådor i vår byrå men allt annat då? Men igår kom jag på en sak. När vi precis flyttat hit hittade jag två original stringhyllor billigt på blocket. Hittade aldrig det perfekta stället att sätta upp dem på så de har legat i källaren sedan dess och jag hade helt glömt dem. Men de borde bli perfekta att sätta upp på väggen vid spjälsängen. Tänkte köpa lite lådor på ikea eller dyl och sedan ha lakan, nappar, kräkdukar, leksaker och allt annat som kan vara bra att ha nära till hands. Egentligen vill jag göra detta nu i denna sekund men det är inget jag kan eller vill göra själv och maken har varit upptagen i dag. Men kanske ikväll eller iaf imorgon borde vi hinna :)Kommentera


8 + = tretton