Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Första arbetsdagen avklarad! 

2016-08-16 @ 08:28

Så var denna föräldraledighet slut. Igår jobbade jag min första dag. Det är som vanligt väldigt blandade känslor men mest tycker jag att det ska bli kul att komma upp på banan igen. Det är tråkigt att tiden hemma med underbara Maya är slut men samtidigt så unnar jag ju Shille att få uppleva ensam tid med henne. Maya är verkligen rolig att vara med. Underbar! Jag är så nöjd med min tid hemma och det är nog därför jag känner att det är ok att min tid är över och att Shille nu tar över istället. Men det var en väldigt trött man jag hade igår kväll. Jag, däremot, kände mig hyfsat fräsch. Kanske är det lite slitigare att vara hemma? Kommentarsfunktionen är stängd.