Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Första BVC – besöket

2015-09-16 @ 20:56

Idag var vi med Maya på hennes första besök på vår nya bvc. Lite förväntansfulla var vi allt på vägen dit och visste inte riktigt vad vi hade att vänta. Jag trodde att besöket skulle ta typ 30 min som det brukar men vi var där en hel timme. Vår sköterska är sjukt bra och vi är sååå nöjda! Kan inte bli bättre. Jag längtar typ till nästa besök.

Maya har redan gått upp 100g över hennes födelsevikt. Nu väger hon 3680g. Bebisar har egentligen 2v på sig att gå upp till sin startvikt och nu redan en vecka senare har hon gått om den. Det känns ju sjukt bra! Vi vill gärna att Maya ska ta napp och vår sköterska stöttade verkligen oss i det. Så himla skönt! Med tanke på att vi hade Millie med kolik som, då, inte tog napp så ska vi försöka se till att Maya gör det för det kan tydligen hjälpa bebisarna att inte få riktigt lika ont. Låter ju hur bra som helst! Vi fick också en påminnelse om att bara vara hemma i soffan i mjukisar och bara njuta av Maya. Den här tiden går så sjukt fort ändå och rätt vad det är så är Maya 3 år och man kan sakna att inte ha njutit ordentligt den första tiden. Det var en riktigt bra påminnelse faktiskt. Så imorgon ska jag nog hänga hemma lite mer och bara gosa. Så sjukt mysigt!

imageKommentarsfunktionen är stängd.