Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Första resan

2016-08-17 @ 06:02

Jag sitter på Arlanda och ska snart köpa frukost. Lämnade en sovande familj och ska nu åka iväg på säljkonferens i två dagar. Jag är alltså bara borta över natten. Har hittills inte känt det som så jobbigt men nu när jag sitter här själv på ett ganska öde Arlanda än så länge så får jag ganska jobbig separationsångest.


 Jag märker på barnen att de reagerar på den nya vardagen. Båda mina fina tjejer blir mer mammiga. Maya kryper efter mig vart jag än går och Millie kommer in och vill kramas på natten. Hon kan ju uttrycka sig på ett annat sätt och säger också att hon saknar mig. Därför är det inte bara egna känslor av separationsångest utan också lite jobbiga känslor å barnens vägnar. Men idag är Millie hemma från förskolan,  vilket känns väldigt bra,  för då är nästan hela familjen samlad och ingen behöver riktigt känna sig ensam (förutom jag då) . Tjejerna har ju varandra också. Är så glad att de har varandra och att de redan har så mycket utbyte av varandra. Redan för några månader sedan kunde man se detta utbyte. Fantastiskt! Nej, nu blir det frukost. Magen kurrar alltför mycket. 2 kommentarer på inlägget “Första resan”

  • Mamma

    Lycka till med säljkonferensen! Förstår att det är jobbigt att lämna de där små sötnosarna

    2016-08-18 kl 05:23
  • Hanna

    Tack! Ja, jobbigt och så mysigt att vara tillbaka hemma igen.

    2016-08-21 kl 09:04