Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Freeedag!

2012-09-28 @ 15:14

Besöket på BVC gick jättebra! Millie hade precis somnat när vi kom dit men trots det så charmade hon BVC-sköterskan med leenden och rynk på näsan. Millie är knappa 70cm lång och väger 7,6kg. Hade hon inte varit sjuk förra veckan så hade vikten sett lite bättre ut. Viktkurvan har börjat plana ut lite, vilket iofs är helt normalt för 8-månaders bebisar, så nu ska vi tillsätta extra fett i all mat vi ger till Millie. När bebisarna börjar röra sig mer så behöver de mer energi men det kan vara svårt att få i sig den större mängden som krävs så därför kommer vi att lägga i lite rapsolja i varje måltid. Det känns jätteskönt för då behöver vi inte känna press på att hon måste få i sig en viss mängd mat utan då kan man slappna av lite grann.

Millie fick även en till dos vaccination mot Hepatit B. Hon måste ju vara världsbäst på att få sprutor! Millie bara gnällde till lite och när hon fick en leksak i handen glömde hon bort den svidande känslan i låret och blev glad igen. Mammas sötnos!

Efter BVC-besöket och lite lunch så har vi förberett inför kvällens firande. Jag och Shille ska dricka Champagne för att fira hans föräldrarledighet och min start på nya jobbet. Till Champagnen har jag och Millie handlat lite god ost, oliver, lufttorkad skinka, salami och frukt. Jag ser fram emot kvällen helt enkelt.

20120928-151259.jpgChampagnen står på kylning!Kommentarsfunktionen är stängd.