Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ingen nattuggla

2012-10-05 @ 22:01

Jag lyckas aldrig kolla klart på en film eftersom jag alltid får extremt tunga ögon mot filmens mitt. Ikväll hände det igen. Jag och Shille sitter och myser i soffan framför en film och plötsligt kan jag inte hålla mig vaken. Jag har väl aldrig varit en nattuggla men nu är det värre än nånsin. Vilken tur jag har som faktiskt kan gå och sova redan nu!

Första arbetsveckan avklarad och jag måste säga att jag stortrivs! Måste också erkänna att det faktiskt är himla skönt att inte ha huvudansvaret för Millie. Visst, jag är ju hennes mamma och kommer alltid att känna (stort) ansvar. Men jag menar att jag faktiskt tycker det är lite skönt att slippa tänka på mat- och sovtider hela dagarna. Millie tycker förstås inte det är lika kul att jag försvinner om dagarna men hon glömmer mig fort. Shille är bra på att distrahera och de har så kul ihop. Det är underbart att se hur Millies och Shilles relation har ändrats bara på denna veckan. De stortrivs tillsammans! Livet är härligt och nu ska jag sova.Kommentarsfunktionen är stängd.