Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Jag har haft det sämre

2013-03-20 @ 10:54

Här var det längesedan jag uppdaterade. Måste visst ha glömt att jag haft en blogg ett tag. Men nu är jag här för att uppdatera lite! Just nu befinner vi oss i Thailand. Jag ligger vid poolkanten och Shille och Millie är uppe på rummet. Millie mår inte så värst bra och kräks upp allt hon äter. Men i övrigt är hon pigg och glad. Så länge hon inte sitter upp eller rör sig efter att hon ätit så spyr hon inte. Så idag blev taktiken att hänga på rummet med Millie hela dagen. Jag hade det första passet medan Shille åt frukost. Sedan var det min tur att äta och när jag kom tillbaka så gick Shille ut till poolen. Jag fick alltså den sköna eftermiddagssolen att värma mig i. Det positiva med att behöva hänga inne med Millie är att vi får riktig kvalitetstid helt ensamma. Nackdelen är förstås att det inte är så kul att hänga på rummet för någon av oss.

Hemma var fåglarna en favorit att titta på genom fönstret. Här är det takfläktarna och palmerna som är himla intressanta.

Trots att Millie inte är helt frisk så har vi det underbart! Millie har faktiskt badat lite poolen och hon älskar det! Nu hoppas vi bara att hon ska bli bättre så att vi kan sluta oroa oss för vår lilla plutt. Men. Jag har faktiskt haft det sämre.

20130320-160317.jpg

20130320-160632.jpgEn kommentar på inlägget “Jag har haft det sämre”

  • Terés

    Åh, vad kul att få en liten uppdatering men himla trist att hra att Millie är dålig… Fråga hotellet om poolen en klorerad, har hört flera fall där barn blivit sjuka av poolvattnet för att det inte är klorerat och poolen inte rengörs.

    2013-03-20 kl 20:59