Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Livet just nu

2013-12-20 @ 20:38

Lunchen idag var fantastiskt god. Kändes riktigt lyxigt faktiskt. Vi fick julklapp från jobbet också – ett bäddset från Hamptons. Inte helt fel det heller.

Just nu har vi det lite tufft här hemma. Millie är sjukt svår att få nöjd och blir sur över allting och minsta lilla. Sjukt frustrerande för oss alla. Det blir liksom som en ond cirkel. Millie blir arg, vi försöker få henne nöjd på alla sätt vi kan och tappar till slut tålamodet. Då blir vi arga och sura och så blir ju inte Millie gladare. Så klart. Så ser det ut här hemma just nu. Dålig stämning helt enkelt. Jag önskar bara att jag kunde göra nåt så att situationen blir bättre. På förskolan har de inte märkt nåt så kanske är det nåt vi gör här hemma som ska ändras. I helgen tänkte jag hur som helst ha fullt fokus på Millie och se om det hjälper. Den där närheten och uppmärksamheten kan ju göra underverk ibland…

I detta nu provas kläder hej vilt. Tumvantarna på fötterna och trosorna utanpå pyjamasen. Funkar ju bra det med.

20131220-193605.jpg

20131220-193613.jpgKommentarsfunktionen är stängd.