Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ny välling- mer sömn

2012-10-08 @ 21:25

Helgen har varit härlig! Det är så lyxigt att få varenda helg tillsammans numera. Igår promenerade vi i solen in till stan där vi mötte upp Adam, Terés och Cornelia. Jag och Shille gick till mediamarkt för att titta efter en dammsugare, en sådan som man jämt kan ha framme. Numera måste vi nämligen dammsuga efter varje gång Millie har ätit. Efter Mediamarkt-besöket fick våra män ta hand om flickorna och så gick jag och Terés och tränade tillsammans. Så himla lyxigt! Dessvärre har jag ont i ryggen så jag kunde bara vara med under halva passet. Men bättre någonting än ingenting!

Nattens sömn var god. Jag sov som en stock hela långa natten. Det gjorde både Millie och Shille också. Så himla skönt! Vi köpte en ny välling (mild fullkornsvälling) som vi blandade ut den vanliga vällingen med. Det gör vi bara för art vänja Millie vid den nya smaken. Än så länge har vällingen fått godkänt. Även från oss får vällingen godkänt eftersom den verkar mätta mycket bättre än den vanliga som vi brukar ge. Mätt bebis sover bättre. Så är det bara. Vi får hålla tummarna för att Millie skapat en trend att sova gott om nätterna!Kommentarsfunktionen är stängd.