Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sovit som en stock

2012-10-11 @ 06:23

Millie somnade till slut igår och jag tror att hon sovit bra under natten. Det har i alla fall jag gjort och det är Shille som fått gå upp om Millie vaknat till. Jag gick hemifrån kl. 05.30 och när jag stängde hemmets dörr bakom mig hade Millie vaknat till lite och låg och pratade i sin säng. Förlåt Shille! Men mysigt för mig att höra lilla sötnosen ligga och prata. Sanningen är faktiskt att om man ska få Millie att sova på morgonen så får man inte låtsas om som att man är vaken. Det är knappt ok att gå och kissa. Millie har nämligen en väldigt bra förmåga att känna av om någon är vaken och vill då vara med. Så klart. Vem vill ligga och sova själv i sin mysiga säng när man kan vara uppe och få sällskap?

20121011-062237.jpg2 kommentarer på inlägget “Sovit som en stock”

 • Mamma

  :-) Undrar om sånt går i arv i generna!? Känner igen det där nämligen, även om det var läääänge sen nu… :-)

  2012-10-11 kl 09:00
 • hannasklotter

  Det gör det säkert! Jag minns faktiskt att du kunde försöka smyga upp och så fort jag hörde att du var uppe klev jag också upp. Då fick man ungefär den här kommentaren lite suckande: Men vad gör DU uppe???

  Så förstod jag ingenting varför du blev så störd på att jag var uppe. Men nu förstår jag :) tog bara typ 22 år 😉

  2012-10-11 kl 09:07