Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

NYA JAG!

2011-06-11 @ 12:24

Wow! Jag är kär… i min nya frisör – äntligen har jag hittat någon här som verkligen förstår mina hårtankar. Och som förstår sig på mitt hår; TJOCKT och samtidigt MYCKET. Antar att jag ärvt hårfärgen från min far och antalet hårsäckar från min mor, som är rödhårig – tydligen har de fler hårstrån.

Sen är jag kär i min nya hårfärg… och INOA. Hade läst massor om INOA och på de salonger som hade INOA inne i stan tog de jäkligt bra betalt för det, så därför har jag inte gjort nåt kul med håret…förrän nu. Och gissa hur glad jag blir när jag ser frisören plocka fram en färgkarta som det står INOA på. Och hela kalaset med slingor och klippning gick på 940:-. Tror det finns ställen i stan du bara får en klippning för det priset på…!

Frisören tittade på mitt hår och mitt ansikte och kunde inte riktigt förstå att utväxten var min riktiga färg, och ville absolut inte lägga så mörka slingor, för det tyckte hon inte passade mig och mina ljusa ögon. Härligt! Precis så känner ju jag, jag hatar ju mig själv när jag är för mörk. Har aldrig trivts helt med min riktiga hårfärg och därför har jag heller inte haft min riktiga färg sedan jag gick i typ..sjuan? Sedan upptäckte jag ju Glints, en billig toning som jag köpte på Åhlens i Mora för min månadspeng. Första färgen hette Blueberry och var nästan lila… sedan var det Foxy rävrött i flera år. Skitläckert, mitt hår såg ut som en glänsande solnedgång och jag älskade det, när de slutade med den färgen blev jag blond. Och det har jag typ varit sedan dess, med kortare perioder som rödhårig och mörk. Nu känner jag att jag har hittat hem, med den gyllene medelvägen, mellanmjölksblond! 😛

Och vet ni – jag känner mig så lycklig! 😀

Dessutom, när hon klippte håret hittade hon självfall! Jag, fröken Spikrak har fått självfall sen jag blev gravid. Hihi! Så hon fick bara lov att fira med att föna fram lockarna innan jag gick hem, och frisören var lika lycklig och nöjd som mig. Jackpot!

Nu måste jag bara hitta en anledning att gå ut och visa upp mig lite ikväll… 😉 (Slår vad om att det där regnet som aldrig kom innan kommer ikväll isf…!)

IMG_1167

IMG_1170

IMG_117212 kommentarer på inlägget “NYA JAG!”

 • Idlisa

  Jättefint! :)

  2011-06-11 kl 12:30
 • Deer

  Åh, vad härligt :) Hoppas jag hittar någon som fattar hur jag vill ha det någongång :)

  Kraaam

  2011-06-11 kl 12:35
 • En liten

  Vad fin du blev! Skönt att ha hittat en frisör som förstår sig på ens önskemål och hårtyp. Man måste anpassa efter håret vilket vissa inte verkar fatta. Jag har också haft spiiikrakt hår tidigare (syns om du tex såg bilderna från min mösspåtagning) och nu är underhåret jättelockigt. Tyckte att det började redan förra året men bebisen har nog lockat till det lite extra. Kul tycker jag! :)

  Att ens läakre får säga så där! Har man ont så har man. Är nog väldigt få som hittar på och försöker ‘lura’ till sig sjukskrivning. är ju inga jättepengar man får av att vara hemma direkt! Är det nånting som kan komma/växa tillbaka eller är allt borta nu när de opererat?

  2011-06-11 kl 18:00
 • mammasandraa

  Men hallåå , hot mama is in tha house !!! supersnygg :)

  2011-06-11 kl 20:13
 • gopplan

  Vilket fint hår du har! Härligt att du har hittat en bra frisör som du gillar. Själv ska jag till frisör för första gången sedan jag var barn nu när jag gifter mig. Går aldrig till frisören utan mamma får leka frisör i vanliga fall:-)
  Ja här har vi haft ännu en het dag och det blir väl ännu en natt med dålig sömn, men det är så skönt dagtid när man kan åka och bada:-)

  2011-06-11 kl 21:23
 • En liten

  Ser du bilden på godiset nu??? Provade ladda om den.

  Ska åka och handla en sväng sen ska jag testa smörja in mig med Dove. Blir det dåligt får jag väl köra en helkropps-peeling 😛

  2011-06-12 kl 13:03
 • Magda

  Snyggt :)

  2011-06-12 kl 20:06
 • emeliecabezos

  hej! jag jobbar jättemkt med INOA :) den är grym! fin du e!! o vad tyckte du om glassen ?:)

  2011-06-13 kl 1:06
 • Emelie

  Haha jag uppdaterade mitt inlägg för jag kom på att alla kanske inte vet att jag heter Grahn i efternamn, därför bakgrunden :)

  Vad roligt med klippning och färgning! Det är dags för mig med att klippas så vilken dag som helst ska jag göra det.
  Graviditeten gör under med hår, det blir tjockare och finare oftast men sen ca 3 månader efter förlossningen.. Hej håravfall.
  Det har börjat lugna sig för mig nu men med mitt långa,mörka hår har det sett ut som en död hamster på golvet efter att jag har duschat :)

  2011-06-13 kl 13:17
 • mammasandraa

  sv: Tack för tipsen !! ska kolla länkarna :) och hoppas jag fattar nåt av programmen

  2011-06-13 kl 15:06
 • Deer

  Ja, det är klart… Jag har kollat upp sjukhuset på nätet och tydligen har de en specialavdelning för särskilda ul där… Nu blir jag ännu mer orolig! Jobbigt :(

  2011-06-13 kl 15:22
 • mammasandraa

  sv: Hahaha jadu får installera vindrutetorkare på dom först =) Stefan tyckte att jag skulle ha båge nr två. han tycker jag ser ut som batman i nummer ett hahaha

  2011-06-13 kl 17:15

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.