Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Loggar ut…

2011-06-23 @ 14:48

Oj… äntligen dags att ge sig av ut i det där härligt nyckfulla vädret. Kastade i ett par byxor i packningen, toppar kan jag låna av mamma om jag glömt packa. Eftersom jag kan ha mina vanliga stretchtoppar från HM, Cubus osv så lär jag kunna ha hennes, då vi har samma storlek. Nu ska bara matsäcken till tågresan ned i en påse o sen är det ut ut och iväg. Får se vad SJ hittar på!

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA HÄRLIGA BLOGGBRUDAR! (O KILLAR)3 kommentarer på inlägget “Loggar ut…”

 • gopplan

  Ha en trevlig midsommar! Hoppas att resan går bra.
  Svar: Det var inte illa vad du kan om bilar. Jag tror absolut att du skulle passa i jeans med Gällivarehäng och med en prilla under läppen;-) Tack för tipset, vi ska kolla generatorn. Ja, jag kan verkligen inget om bilar mer än hur man kör dem. Det är knappt att jag kan tanka;-)

  2011-06-23 kl 21:46
 • En liten

  Nu drar vi också iväg. Hoppas du får en riktigt mysig helg med massa sol! Kram

  2011-06-24 kl 9:30
 • mybabysunshine

  Trevlig midsommar! 😀 Hoppas du får en jättefin och mysig dag! Kramar :)

  2011-06-24 kl 15:19

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.