Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Väderhelvete…

2011-06-23 @ 10:47

Nedrans skit oxå.

Nu har jag vräkt ut packningen i soffan, tagit mig ett bad för att försöka mind-packa lite innan. (Brukar göra så, sen har jag full koll på vad som ska ned i väskan och slipper ränna runt som en knasa.) Kliver ut ur duschen, kommer på att jag har ett par svarta Mama•Liciousleggings som jag köpte i vintras. De skulle kanske funka en dag som denna att resa i, då det är kallt och vått  och ruggigt. Så slipper jag byta ut resåren i de där La Redoute-leggingsen där låtsasskinnet på insidan av låren ändå är bortnött (jävla dålig kvalitet för 400:-). Ja!!! Måste nämligen resa i långbyxor, då mina ben kommer försöka säga upp sig redan i Katrineholm – typ efter en timmes resa av sex. Så, det är på med superchica stödstrumpsen, blev modell bomull och det säger jag bara. De glider inte på själva när man är nybadad och fuktig.

Först efter den där svettiga kampen med stödstrumporna tittar jag ut. Då har jag skuttat i leggingsen oxå, som var rätt varma… så klart. Vinterköp! Vad ser jag då?? SOLEN lyser. Det är rätt varmt. Yr utlovar sol, SMHI (som alltid verkar säga tvärtemot de norska kollegerna???) utlovar regn. Sjunger DiLeva här just nu ”Vem ska man tro på??”

Di Leva förresten… hade gärna haft någon av hans ”vackra” särkar/klänningar…gardiner med ärm.. Märkte när jag provade kläder att packa att mina former har flyttats runt rätt ordentligt sen sist jag provade kläder. Har ju mest lullat runt i träningsbrallorna här hemma och då märks det inte att man fått ny shape. Trosorna jag hade för en vecka sen är plötsligt pyttesmå – överallt. Min häck har alltså byggt om sig till motvikt för magen? Smidigt… då kanske jag sitter mjukt upp till Mora iallafall. 😉

Nu kastar jag i allt jag hittar i resväskan och retirerar för midsommarvädret. Det vinner – men jag låter mig inte besegras helt. Det kommer finnas allt utom skidor i väskan när jag är färdig. Sen ska här spelas Volbeat för mig och magen, och så får vi se vad jag har på mig om några timmar när jag åker till tåget. Bikini och raggsockor?

PS. Det hjälper inte att sträcka ut tungan i spegeln till bristningarna på magen, de lipar tillbaka och blir fler. Bara så ni vet. :/DS2 kommentarer på inlägget “Väderhelvete…”

 • En liten

  Visst är det irriterande när man köpt nya stora kläder så är de plötsligt för små?! Känns verkligen som att man växer åt alla håll… Som att man inte hade nog stor rumpa från början. :(

  YR och smhi visar olika slags väder här också. För oss brukar yr stämma bättre, av nån anledning.

  Hittade en korg för 800:-, ska kolla om den finns kvar på Barnens hus. Annars får vi kolla beg marknaden, lär ju finnas nån slags korg där. Vill gärna ha något att avlasta ryggen med och inte bara bära hela dagarna.

  Jag vet, dagarna bara springer iväg! Ganska skönt att ha sista biten som oftast brukar vara seg under sommaren, känns som att dagarna rullar på bättre under sommaren än i tex oktober. Du är ju snart nere på 50 dagar!! Kommer ihåg när jag gick ner under 200 dagar, var jätteglad haha! 😛

  Hoppas du får en riktigt bra helg med lite sol!! Kram

  2011-06-23 kl 11:44
 • sesam

  Vilka fina namn! Vad roligt när det finns så mycket betydelse bakom namnen. Ska bli kul att se om det blir en Leon eller Saga som tittar ut. :)

  Trevlig midsommar!

  Kram

  2011-06-23 kl 11:44

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.