Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Midsommar

2011-06-26 @ 19:04

image

Det blev en lugn midsommar i Våmhus för oss. Sill-lunch på midsommarafton och grillat på kvällen. Vin öl och nubbar till päron och gubbar och alkoholfritt till mig. TP spel till långt in på småtimmarna – jag vann på Walk-over när vi inte orkade längre. 😉

Midsommardagen hälsade vi på min mormor och morfar i Mora, besökte min brors grav och åt smörgåstårta till lunch. Sen lekte jag frisör och klippte Arturs hår. Undrar om frisörer brukar fuska med killars hår, för han var rätt nyligen och klippte sig och hade massa trasiga toppar kvar. Nu är det iallafall genomklippt och jämnare än innan…

På kvällen satt vi i slogboden och åt glödstekt sill, potatis och tunnbröd. Mums! (Man gör tunnbrödsrullar med mosad potatis, sill o stekt lök. Himmelskt!) Åt rester av min frusna hallon & vit chokladcheesecake till efterrätt och sedan lade vi oss och tog ett parti TP igen, samma resultat.  ;-P

Sov länge idag, ville inte att det skulle bli dags att köra älsklingen till tåget, men tyvärr… Nu är han snart i Norrköping och om lite mer än en timme hemma. Jag har spenderat eftermiddagen på mina föräldrars camping i solen. Försöker komma på när jag ska åka hem. Saknar redan älsklingen så mycket. :-/ Å andra sidan är det sista gången jag är hem hit före förlossningen…
Ska försöka hinna träffa min kusin som fixade barnvagnen åt oss och lite kompisar iallafall. Och shoppa för iaf ett presentkort från min födelsedagsfest. Spa-behandlingen sparar jag tills efter bebis. Kan bli skönt med en egotimme i vinter!

Hoppas era midsommardagar varit bra! Kram!En kommentar på inlägget “Midsommar”

 • jenn

  Hej! Nja förstår väll en del serbiska : )
  Det konstiga är då att jag kan läsa kyrilliska nästan helt. Men förstår inte orden he he. Det var det enda jag lärde mig på mitt makedonska hemspråk när jag var 10 år. : ) Filip och hans familj snackar ju en del serbiska, plus vi har varit där 2 ggr – så visst har jag snappat upp ett och annat ord. Hoppas att jag en dag kan tala språket också – Filip lär ju Milian så då lär väll ja också lära mig det.

  Vi får se vart det bär av. Vi brukar ju hamna där nere – men denna sommaren blir det nog solsemester? Men visst – trivs bättre i Serbien : ) Gillar den sortens miljö! Även om havet inte är tillgängligt där. Om vi inte tar oss till Montenegro förstås.

  Hur är det med magen din? Otympligt? : ) Eller du har en enkel graviditet – som jag hade?

  Kram

  2011-06-27 kl 11:11

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.