Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nedräkning…

2011-07-02 @ 17:08

för hemfärd, iallafall.

Har haft flera riktigt grymma sammandragningar så vi får väl se hur långt jag kommer…. kanske får hoppa av efter vägen. 😛 Har haft på känn att bebis kommer att vilja anlända tidigare, så vi får väl se hur det stämmer.

Så klart regnar det här idag, men finns goda chanser för att få sol imorron iallafall. Och det vore härligt att få spendera en dag till i solen och sköna Orsasjön iallafall. Mina svullna fötter vill inget annat – idag är de så svullna att jag inte fick på mig mina skor.. :/

Sitter nere med min mor och kusinbarnet Anders (21) på campingen och sneglar på monegaskernas stora bröllop. Väldigt lugnt här nere, så jag hinner nog titta en hel del. Saknar de extrema hattarna från det engelska bröllopet…. Vill ha mer knashattar! 😛 Däremot såg ju tärnorna ut som maneter uppifrån! 😀

På måndag tuffar jag hemåt igen… Blev en dyr biljett, men tog första klass halva vägen (från Sala är det pendel) för att slippa trängas med bakismänniskorna som släntrar efter på väg hem från Peace & Love. Det sista jag skulle vilja är att hamna i deras stinkande efterfest….. HUVVA!

Hoppas ni har en bra helg! Kram!2 kommentarer på inlägget “Nedräkning…”

 • Deer

  Hoppas verkligen att du slipper drägget i första klass – när vi åkte hem från Östersund i veckan så hade dom bytt ut vagnen, så inga platser stämde plus att det var typ 5 barnfamiljer i vagnen… Plus att AC:n inte funkade… NOT OK!

  Pöss

  2011-07-02 kl 17:23
 • En liten

  Hoppas du slipper strul med tåget! Kan ju vara skönt att slippa alla skräniga festivalare också!! Är festival här i stan också så det dunkar i hela huset, ölburkar ute på gården och massa som dräller runt överallt i stan. Man känner sig som en sur pensionär som blänger på fulla 16-åringar när de vinglar fram 😛

  Tror vår kille har fixerat sig. Därför det är så lugnt. Trycker väldigt mkt nedåt bäckenet och magen sjönk flera cm i natt. Kan andas och sitta mkt lättare nu, jätteskönt faktiskt! Hur är det för dig??? Har också 12 mil till bb. Känns lagom roligt, tänk om man blir hemskickad eller glömmer ngt viktigt?! :/

  Hoppas du får en bra resa hem! Kram

  2011-07-02 kl 20:40

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.