Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sommarläsningen fixad

2011-07-05 @ 21:44

image

Nu har jag hämtat ut mitt digra bokpaket, så nu kan det vara sol eller regn, jag klarar mig! :-)3 kommentarer på inlägget “Sommarläsningen fixad”

 • mammasandraa

  titta där ja, nu har du att göra =)

  2011-07-05 kl 21:45
 • mammasandraa

  Hahahaha jösses ta det lugnt med städningen kvinna ! :) varför tycker du att det luktar gammal gubbe? 😀 blocket har jag kollat men hittade inget för ett vettigt pris :( jysk har så dyra tycker jag! Men får se, nån dag dyker det väl upp nåt !

  2011-07-06 kl 14:02
 • Deer

  Ja, det var värsta seriösa universitets-stuket på föreläsningen :) Men bra!

  Hahah, jag håller med om tågen – från Stockholm till Sundsvall lutar spåren hela vägen så det är vanligt att man blir åksjuk – helt galet. Sedan är det så jäkla dyrt också! Det borde vara billigare att åka miljövänligt!

  Kram

  2011-07-06 kl 14:10

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.