Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Växande tvättberg

2011-07-05 @ 15:27

… i morse hade jag bara lite tvätt… konstigt nog har jag hängt två maskiner och tvättberget bara växer. Hur kommer det sig?

Verkar som att tyget på vaggan är fastsytt. Hm. Frågan är, om jag tar loss det – får jag någonsin fast det igen? Det ser nytt ut, så egentligen borde det räcka med en rejäl dammsugning. Men inte idag. Bebis trycker på nedåt så jag går som om jag skulle ridit rodeo i flera dagar. Varken bekvämt eller snyggt. Gorillastyle?!

Försöker komma på en tjejfilm som jag sett reklam för på TV flera dagar i rad, runt midsommar, men som jag nu totalt glömt namnet på. Komedi. Förslag någon?2 kommentarer på inlägget “Växande tvättberg”

 • Deer

  Vad skönt att ni hade en bra tågvärd! Vi har mailat till SJ och klagat och reklamerat vår resa. Har inte fått svar ännu. Värt ett försök!

  Kram

  2011-07-05 kl 19:38
 • idazäta

  Hejsan! Jag kan verkligen rekommendera skorna, de är så sköna och lätta att gå i. Känns inte att man har någon klack :)

  2011-07-05 kl 21:36

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.