Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

YES!

2011-07-07 @ 16:40

….jag är ”färdig”. Efter min islatte hoppade livsandarna in i kroppen på mig igen (de hade suttit och solat sig innan tror jag) och jag fick spring i benen igen och… jag har dansat lägenheten runt med snabeldraken och nu jäklarns… Nu är det STÄDAT här! Ska strax ta ett valspass med moppen också, så att det doftar såpa och gott innan jag intar det där viloläget som jag fantiserar om varje dag men liksom aldrig hinner till.

Städade ur vaggan och som tur var räckte det gott och väl med att dammsuga tyget. Den som sytt fast det måste haft väldigt lite annat att göra för det sitter ju med åtskilliga varv tråd tätt tätt överallt. Tror det blir lättare att spola hela korgen med tyget på när det ska tvättas… 😛

Sedan när vaggan var urstädad fick jag nån knäpp och bestämde mig för att möblera om inne i sovrummet, skjuta undan sängarna så att vaggan fick plats och flytta min hylla med diverse hudvårdsprodukter mm. Så nu står vaggan i hörnet brevid min säng. Snuttinutt! Skaffa madrass i helgen bara så är vi REDO! Hm… kanske MÅSTE köpa en musik/ljusmobil bara… Den gulliga från Ikea har jag ju satt fast lika bra ovanför spjälsängen som de har fäst tyget i vaggan… hehe.

Oj, nu ropar moppen på mig och eftersom jag vill fylla hinken med iskallt vatten och ”vattna” apostlahästarna snart så är det lika bra att få det gjort.

wpid-IMAG1357.jpg

Inte världens bästa bild, men orkade bara ta med mobilen.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.