Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Fixerad

2011-07-08 @ 15:21

Hemma igen efter en något misshandlande behandling hos BM. Men, precis som jag misstänkte har Knyttet krypit ned på plats och ligger precis som h*n ska. Så då vet jag varför jag haft så förbenat ont av och till, och varför det emellanåt känts som att jag har en melon mellan benen – jag HAR en melon mellan benen. När hon kände efter hur bebis låg gjorde det ONT… tydligen inte bara för mig utan för Knyttet också, OJ så h*n sparkade och knuffade när hon var färdig och skulle lyssna på hjärtat, som pickade på i mellan 140-145.

Alla värden var jättebra och SF-måttet var 31. Vågade kolla vikten oxå, bara upp runt ett kilo sen sist, skönt!

Nu ska jag suga i mig en kopp kaffe och flämta på soffan en stund. Kom en kort regnskur men tyvärr gjorde den bara luften ännu klibbigare. Tror det blir åska snart, mitt huvud känns lite lätt trekantigt.

Trevlig helg!3 kommentarer på inlägget “Fixerad”

 • mammasiri

  Ojj ja de låter som foglossning kanske va allvarligare än ja trodde. Tänkte mest att de va nått man fick lida lite med och bita ihop. Men de känns ju inte värt att förstöra hela livet. Jag ska känna efter nästa vecka, gör det fortfarande lika ont (vilket det förmodligen gör, de lär väl inte läka över en helg) så får jag väl inse att sjukskrivning är det bästa. Känns bara som en evighet att bli sjukskriven i tre månader. Kommer klättra på väggarna, speciellt om jag ska vara still. :( jobbigt läge. tack för varningen iallafall :)

  2011-07-08 kl 16:41
 • Magda

  Tack för din kommentar! tyvärr så r min man en sån som HATAR sjukhus han har sjukhusskräck så när han sa ring efter hjälp så tänkte jag att ”shit nu dör han för mig”, men som tur var var det inte så illa men det var långt ifrån bra. Ambulansen körde inte med blåljus det var inte nödvändigt men han var inte så kaxig när i kom fram. Men nu är vi hemma och han är ok men inte bra.

  haha, ja jag är sugen på att sätta en spegle på väggen långt ner nu så hon kan puss lite på den, så sött var det!

  Härligt att h*n är fixerad, kanske kommer den snart ut :) kan ju vänta några veckor till kankse. Fäörstår att du län gtar efter att få veta vem det är som gömmer sig därinne!

  kram

  2011-07-08 kl 16:56
 • nccs

  Tack för kommentaren 😀
  Har gjort ett inlägg på receptet på jordgubbssoppan :) hoppas det går att förstå, annars är det bara att fråga
  Vad roligt att h*n redan är fixerad, det trodde BM om vår tjej också, men hon vart lite osäker när vi var där i måndags. Ni har ju inte långt kvar tills ni får lära känna lilla bebisen där inne :) SPÄNNANDE
  Lycka till :)

  2011-07-09 kl 11:58

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.