Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lära gamla hundar sitta

2011-07-12 @ 18:29

Jag är verkligen en gammal gammal hund i hundår sett…. typ, flerfaldigt utdöd. Kanske är det därför jag har så svårt att lära mig? Ja, faktiskt att sitta.
Igår kväll var det en helt underbar sommar kväll, inte för varmt och inte för kallt. Solen sken och det doftade himmelskt från alla blommande träd och blommor. Därför ville jag ut och njuta av det, suga i mig varje sekund sommarhärlighet som serverades. Det blev en ganska lång promenad runt området, och det gick så bra. Inget vaggande. Inget stönande lufsande och inte ens snigelfart. Rygg och höfter klagade inte! Så ljuvligt! Kände mig som en riktig, hel människa trots en enorm mage.
Hemma åt vi tacos, underbart. (Med massor av riven morot i köttfärsen blir det extra gott!)

När det var läggdags kände jag av fogarna, men inget alarmerande. Somnade och sov rätt bra, tills jag vaknade av att mina nedre regioner inte ville följa de övre när jag försökte vända mig. Lyckades ändå tippa över mig på sidan och somna om med täcket hoprullat mellan knäna. Vaknade en stund senare akut kissnödig och försökte resa mig upp. Det gick inte! Verkligen gick inte. Benen gjorde vansinn

igt ont, höfterna sköt smärtpilar åt alla håll och benen bara vek sig när jag försökte belasta dem.

Väckte älsklingen med mitt svärande och stönande. ”Vad händer? Kommer bebisen?” undrade han. Nej, bara dumma jag som aldrig lär mig att jag har fått nya begränsningar… Han fick mer eller mindre bära 90kg sambo till toa. Stackars! Vill ju inte ge honom ryggskott och diskbråck.

Sov några timmar till och hoppades att allt skulle vara bra när det var dags att gå upp. I wish! Älskl

ingen övervägde att stanna hemma från jobbet för att bära runt mig, men det tillät jag inte. Om jag är ett dumpucko ska inte han drabbas!

Åt frukost och gick och

la mig, tog två Alvedon faktiskt. Annars har jag undvikit värktabletter sen Knyttet flyttade in i magen. Sov och läste mig genom förmiddagen och faktiskt, tabletterna funkade så pass att jag tog mig ända till toa, 4 meter. :-)
Älskling kom hem på lunchen och fixade mat åt oss, rester från igår kväll. Mums!! Sedan har jag suttit där jag suttit – och skämts

.
Varför

varför varför ska det vara så svårt att inse att just nu gillar inte min kropp långa härliga promen

ader?
Om jag kan ge

fanken i dem nu har jag större chanser att snabbare kunna ta riktigt långa sensommarpromenader med vagnen istä

llet. Och slippa bli som mamma, som inte blev bra efter

sina foglo

ssningar på många många år.

Men…. jag är ju

bara en gammal uråldrig hund som vägrar lära mig sitta…En kommentar på inlägget “Lära gamla hundar sitta”

  • Magda

    Jag hade verkligen jätteproblem med mina fogar, blev sjukskriven från v.15…låååååååååååång sommar blev det och jag satt och satt oh satt för jag kunde inte gå, det gick inte. Faan vad ont jag hade. Nu 9 månader efter Noras ankomst så känner jag fortfarande av fogarna ibland, men bara om jag går rioktigt mycket i dåliga skor typ. Så det blir förhoppningsvis bättre men det kan ta tid :( springa gör ont fortfarande, men efterosm jag nu kan gå en promenad i snabbtakt är jag nöjd. (en lär sig uppskatta det en tar förgivet, det är det enda positiva med folossning).

    HOPPAS du snart blir bättre i fogarna, vet hur skit det är.
    en stor stå ut KRAM till dig!

    2011-07-12 kl 19:08

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.