Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lyxfrukost i söndags

2011-07-13 @ 20:16

Shit – jag glömde ju!

Det här var vår mysiga frukost/brunch i söndags, då vi firade 16 månader tillsammans. 😛 (Och av den tiden har jag varit gravid hälften… wow, så kul min älskling måste haft det… illamånde grinig sambo som bara klagat om hur fet och jävlig hon blivit. Han ska få en riktigt snäll sambo sen, som kompensation… nån gång när Knyttet flyttat hemifrån och jag har vilat ut. ;-P )IMG_1361

Tänk – på vår 1,5 årsdag är vi föräldrar! 😀2 kommentarer på inlägget “Lyxfrukost i söndags”

 • Deer

  Vilken smarrig frulle!

  Hahaha, jag känner igen mig. Man gör ju inte annat än gnäller nuförtiden!

  Sv: Tack söta du, men det finns inte en chans att jag slajdar ner i några jeans på bra länge… Tog fram ett par ur garderoben härom dagen – de så sååååå små ut!

  Pöss

  2011-07-14 kl 7:58
 • soon to be

  Sådan frukost är ju inte så tråkig att ha på morgnarna!!

  Skåne är helt fantastiskt så det tycker jag absolut ni ska undersöka. Åker man kustvägen längst ned över hela Skåne så får man uppleva en massa vackra platser längst vägen! Börja ute på Skanör/Falsterbo och slita långt efter Kivik. För landskapet efter Kivik från Ystad sett till är helt FANTASTISKT!!

  Hoppas allt är bra med dig och magen!!

  Kram

  2011-07-14 kl 8:20

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.