Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sveriges hickigaste bebis?

2011-07-13 @ 13:30

Stackars lilla Knyttet! Du bara hickar och hickar och hickar och hickar. Min mage skuttar upp och ned hela tiden och förresten, – inte bara den, känns som att hela jag hoppar med. Du hickade när jag skulle sova igår, när jag vaknade i morse tog det bara någon minut innan du var igång igen. Sen hickade du när jag våldförde mig med Silk E´pilen i duschen för ett par timmar sen och nu har du hickat två gånger medans jag suttit vid datorn. Undrar om det är lika jobbigt att hicka när man är bebis i magen som det är sen? Verkar så, för jisses så du knuffas och sparkar efter en stund. Och inget finns det som mamma kan göra heller… Som tröst kan jag väl iallafall säga att jag kramade ur kontokortet lite och beställde just en WubbaNub från mammashop.se;

Så, när du kommer ut har du iallafall nåt gulligt att trösta dig med!

Hick hick, lilla Knytt!2 kommentarer på inlägget “Sveriges hickigaste bebis?”

 • Deer

  Haha, Lilla H hickar också hela tiden :) Jävla suput där inne?! Måste brås på pappan 😉

  Jag har också en Wubba Nub, en elefant :) Hoppas den blir poppis!

  Pöss

  2011-07-13 kl 13:58
 • hannasliv

  Nappen är fantastisk! =) Bra val av napp.

  2011-07-19 kl 22:26

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.